Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Badićiiii!Tradiciju treba poštovati, zar ne? wink


Stoga, i ove godine vam donosim zbirku plakata sa ovogodišnjom kolekcijom badića koji se reklamiraju na gradskim ulicama (prošlogodišnji post na ovu temu možete vidjeti OVDJE!) ... prvi (Calzedonia, Lisca) su se pojavili još početkom lipnja, kad je i bila najveća navala (kako bi se što više budućih kupačica potaklo na kupovinu već prije početka sezone), a nakon toga oni polako nestaju, no još ih ima razasutih po gradu.


I, koji vam se najviše sviđaju? wink


Ja sam ih poredao po svom ukusu, od najzanimljivijeg prema najnezanimljivijem ... i pri tome sam najviše gledao opći dojam plakata (a ne samo manekenke, kao što bi možda neki pomislili wink). Čini mi se da je firma "Calzedonia" tu podosta ispred konkurencije, dok me "Liscini" plakati (ove godine ipak malo manje loši nego prije ...) već godinma razočaravaju svojom bezličnošću i neatraktivnošću (tu se opet ne radi o manekenkama, već o samom izgledu plakata). A moram reći da je ove godine i "H&M" podbacio ...


I da, moram reći da mi je plakat "Cockte" pri samome vrhu iako mu uopće nije namjera reklamirati badić ... ali mi se plakat jako sviđa zbog svog šarenog retro-izgleda. Pitam se zašto već dugo nitko nije reklamirao badiće na neki pomaknutiji način umjesto da se uvijek radi o klasičnom "ljepotica na plaži" motivu?


Snimio: VanjaSnimio: VanjaSnimio: VanjaSnimio: VanjaSnimio: Vanja
Post je objavljen 21.07.2012. u 12:54 sati.