Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jutarnja šetnja, malo revolucije, ručak

Možete zabraniti snimanje maloljetnika, to ih neće maknuti s ulice. Ipak se kod njih iza fasade drskosti osjeti nesigurnost, muslimanke mi djeluju redom sigurno, blago njima. Bili smo na komunističko pacifističkim demonstracijama, barem dvadeset puta više policajaca od demonstranata, nezgodno kad nekog stisne mokriti baš u tom kvartu. Jedan od velikih promašaja socijaldemokrata su ti gradski vecei, napredna tehnologija za dosta kovanica, koju nitko ne koristi, a pun ih je grad, berlinci su to navikli obavljati u zelenilu, a strance jednostavno strah ući u te velebne nužnice koje se automatski zatvaraju. Uh kako mi opako djeluje jedna komunistica, ko bonbon, morao sam je fokusirati.

Jedna od najvećih prednosti tih multikulti društava je bogatstvo izbora hrane, vjerovali ili ne ja sam se prejeo jučer za 4.30 eura, povrća je bilo u jednom obroku za cijeli tjedan.
Fotografije mode i umjetnosti će očito čekati neki drugi post, spontana blog razdjela primarnog i sekundarnog... Post je objavljen 21.07.2012. u 07:23 sati.