Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kebab pokraj slobodnog fakulteta

Jučer sam započeo dan s najboljim sirom na svijetu, a proveo ga na slobodnom univerzitetu Berlin. Zašto ? Pa najbolje da napišem radi fotografiranja studentica da bi sve posjetiteljke koje mi posvećuju i posebne postove bile zadovoljene očitim odgovorom.

Blog stvaramo, kao uostalom i sve što radimo, ples, biranje mirisa i slično uglavnom radi sebe, naravno i dragi komentatori te prijatelji su tu negdje. Meni je sad u Berlinu blog i dodatni spremnik fotografija. Toliko se toga događa da i kasnim. Jučer su me zvali na riječku televiziju, kad je čovjek čuo da sam u Berlinu ispričao se i prekinuo vezu, znamo mi biti i kulturan narod.
Kraj univerziteta je kebab koji se reklamira kao najbolji u gradu i šire, možda i jest tako, preporučujem, nisam ga imao vremena ni fotografirati, možda najbolja preporuka.
Upamtite, stvari se režiraju negdje drugdje, ništa nije onako kako izgleda, opasan članak koji je objavio npr. S.Tomašević u današnjem večernjem, a nitko ga još nije komentirao za razliku od Ribićevih brkova i seljačkog šešira (opaska NF)), možda određuje tvoju budućnost, ako se ne prepoznaš u njemu i dupeviru mog današnjeg posta možda ćeš sutra gologuz kročiti Hrvatskom, a bogami, ni ja se ne osjećam još sigurno.
p.s.
Zadnja fotka umjesto pozdrava mom koreanskom treneru, nisam ni u Berlinu potpuno zanemario vježbe zubo





























Post je objavljen 17.07.2012. u 08:09 sati.