Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Suosjećanje je IN! - prijatelji životinja

Dragi prijatelji,

sve nas povezuje želja i djelovanje za izgradnju mirnoga svijeta, bez nasilja prema bilo kome, neovisno kojoj vrsti pripada.

Kao udruga već punih deset godina educiramo javnost o raznim oblicima iskorištavanja, zatočavanja i ubijanja drugih životinjskih vrsta, nudeći etička rješenja primjenjiva u našim pojedinačnim životima. Svijest o potrebi odgovorne brige prema planetu i drugim bićima potiče sve veći broj ljudi na promjenu svakodnevnih navika i uvjerenja.

Sve te promjene ne bi bile moguće bez ujedinjenog djelovanja mnogih pojedinaca i udruga, od kojih svatko ostavlja svoj trag na putu prema etičnome svijetu, u kojemu će se odnos prema drugome promatrati iz prizme suosjećanja, pomaganja i uvažavanja različitih, ranjivih, slabijih, nemoćnih…

Stoga pozivamo sve udruge, organizacije i pojedince koji dijele senzibilitet za etički napredak i mir da nam se pridruže i da zajedno pridonesemo pozitivnim promjenama u društvu i svijetu koji nam je svima dom. Pozivamo na suradnju i vjerujemo u snagu zajedničkoga djelovanja.

Svi su važni i dobrodošli i kao pojedinci i kao dio neke udruge ili organizacije te želimo ostvariti suradnju cijeneći svačiju borbu za boljitak. Otvoreni smo za vaša razmišljanja i prijedloge, poštujemo svaki doprinos i radujemo se svima koji su voljni podržati nastojanja da radimo na stvaranju pravednoga i nenasilnoga svijeta za sve.

Pozivamo vas da se učlanite - bit ćemo zahvalni zbog vaše podrške, a vjerujemo da ćete i vi biti ponosni što pridonosite zajedničkom djelovanju. Nema postavljenih uvjeta i svi su dobrodošli. Svaka podrška i svaki način sudjelovanja su važni. Možete izabrati biti pasivni članovi, možete nas poduprijeti donacijama, koje su dragocjene i nužne, a možete pomoći i na mnoge druge načine gdje god se nalazili i koliko god malo vremena imali.

Javite nam se, svratite do nas, saznajte na koji način možete sudjelovati u stvaranju dobroga. Možemo vam ponuditi besplatne informativne tiskane i video materijale i uputiti vas kako se možete uključiti u aktivnosti na koje nas potiče suosjećanje i koje usmjerava srce.

Svi želimo da nitko ne pati, da svijet bude oaza mira i uvažavanja, da čitamo samo dobre vijesti i vidimo sretna lica. Takav svijet možemo zajedno stvarati i to već činimo. Javite nam se - tu smo za vas. Upravo sada je najbolji trenutak da nam se pridružite jer suosjećanje je IN!

Vaši Prijatelji životinja

-----------

lp, boro

http://budan.blog.hr/



Post je objavljen 16.07.2012. u 08:04 sati.