Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/style-and-dreams

Marketing

Summer chick

Počelo ljeto i odma zapostavljam svoj blog. Puno sam toga učinila u zadnjih par mjeseci. Bilo je dosta ciljeva, planova, želja... i uglavnom sam većinu stvari i ostvarila.
Što se tiče ciljeva glavni je bio da razred prođem s odličnim uspjehom, i nekim čudom to i uspijem. Osjećam se ponosno jer sam jedno vrijeme mislila da je to sasvim nemoguće, i eto - nemoguće učinim mogućim.
Plan mi je bio što prije počet radit, puno prije nego što sam prošlo ljeto počela radit. Eto, i to sam uspjela. Sad mi je svaki dan isti odkad sam počela radit: kuća - poso. Iako na moru živim, ne znam kad sam pošla zadnji putna plažu. Jednostavno nemam volje, a i umorna bi na posao došla. Par dana prije nego što sam počela radit bilo mi je užasno dosadno, doma sam sve gnjavila da mi je vruće, da ne znam što bi sa sobom, itd... Izluđivala sam se. Ali sada je sve ok.
A sad želje... Zasad mi se jedna jedina želja svaki dan ostvaruje, ali ko zna do kad će to trajat i onda se tu još jedna želja stvara: da to nikad ne nestane. To je - ljubav mog života. Kako je počelo ljeto, tako smo se i rjeđe počeli viđat. O njemu zadnje pišem jer bi pišući o njemu zaboravit da moram i pisat o ciljevima i planovima, hehe. Uglavnom, radi on, radim i ja, tj. kad sam ja slobodna - on radi, kad je on slobodan - ja radim. I kako onda, nikako. Prije nego što je škola završila, dooosta smo pričali kako ćemo preživjet ljeto. Prvo smo mislili da će nam teško ić, ali da isto ima nade. Kasnije smo skontali da se ne trebamo bojat, da ćemo jednostavno prebrodit to i gotovo. A sad, kako preživljavamo to, onda jednostavno shvaćaš neke stvari. Hvata me velik strah. Bojim se da će mi jednog dana doć i reć: "ej, ovako više ne ide, osjećam se koda nemam curu, stvarno ne mogu više". Amo reć da mi je slično i bio govorio u početku, sad je promijenio mišljenje, ali kasnije se vrlo lako može vratit. Poznato je da sam veliki optimista, ali što se tiče ljubavi, više sam puta bila razočarana i povrijeđena, tako da sam se ljubavi na tankoj žici i svašta mogu očekiva. Što se mene tiče, ja mogu čekat i previše... koliko god treba, ja ću ga čekat, jer je toga vrijedan. Gore sam napisala da mi se jedna želja svaki dan ostvaruje, a to je što smo još uvijek zajedno i što uspijevamo. Želim da uspijemo do kraja, jer ga volim.

Image and video hosting by TinyPic

Hmm.. moda ovog ljeta? Ništa strano nama curama: minice, majičice, šorcevi, sandalice. Mislim da ne trebam pisat o tome jer znam da i same znate sve :)

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 12.07.2012. u 11:49 sati.