Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Proglašenje najstrašnijih priča na petak trinaesti!



Ovog petka, petka trinaestog, u Pogonu Jedinstvo proglasit će se pobjednici natječaja za najbolju kratku priču strave koji je raspisala Mala performerska scena, organizator multidisciplinarnog projekta Freaky Friday. Žiri (u sastavu: Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj) pročitao je 135 priča koje su zadovoljile uvjete natječaja. Samo dio njih objavit će se u zbirci strašnih priča, a najbolje će na Freaky Fridayu 13. srpnja osvojiti novčane nagrade u iznosu od 1.500, 750 i 400 kuna.

Na natječaj za strašne kratke priče odazvali su se autori i autorice sa i bez spisateljskog iskustva, različitih dobi, stilova i odabira tema. Priče su stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i van njezinih granica, od Buzeta do Osijeka, od Zagreba do Dubrovnika, od Krka do Korčule, od Lepoglave do Mostara, od Srbije do Švicarske.

Na Freaky Fridayu ovog će se petka i pročitati najbolja strašna priča s natječaja, no bogat program zavit će Jedinstvo u potpunu atmosferu petka trinaestog. Na zidovima tvornice posjetitelje očekuje izložba rendgenskih slika stranih predmeta u ljudskom tijelu, na kino platnu pozdravit će ih sideshow legende iz kultnoga Browningova filma „Freaks“, „Šansone s groblja“ otpjevat će im Kućni teatar Škripzikl, a s DJ pulta dodatno glazbeno zapapriti Ivan Krželj, uz video miks Twisted Constrictora.

Jedinu zagrebačku večer koja brani autore rubnih umjetničkih izričaja neovisno o žanru podupiru Ministarstvo kulture i Pogon, ali i posjetitelji koji su već prepoznali kvalitetu programa koji im se u ovom završnom izdanju prije ljetne stanke nudi po cijeni od svega 60 kuna, uz istodobnu ponudu pića po akcijskim cijenama kakve se rijetko susreću na mjestima noćnih izlazaka.
Ulaznice za Freaky Friday možete nabaviti u Dancing Bearu (Gundulićeva 7) i Octopus piercing studiju (Gundulićeva 37) ili na vratima samog događaja koja se otvaraju u 20 sati, a ostaju otvorena dugo u noć. Prve posjetitelje organizatori nagrađuju i čipsom od jabuke, a oni kasniji moći će uživati u Octopusovoj rođendanskoj torti.

Sve informacije o Freaky Fridayu pratite na istoimenim Facebook stranicama ili na www.cirkus.hr.






Post je objavljen 12.07.2012. u 04:11 sati.