Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Treći ešalon (apologija ševe)

Razgovaramo sve fakultetski obrazovani ljudi o trenutnim nedopustivim potezima u obračunu sindikalnih čelnika i ja velim, da mi iz drugog ešalona objavimo koga je čelnik X ševio narod bi svršavao, pola bi ga osuđivalo, a pola "griješiti je ljudski" branilo. Poslije mi veli kolega da slučajno ne zna koga je X ševio ne bi moju rečenicu zbog jedne riječi razumio.
Danas čujem da se još tri točna odgovora na državnoj maturi, povrh ovih dosadašnjih nisu priznavala, kod Kafke možda jedini ispravni i nitko nije primjetio.
Nepismen smo narod, a ja zbog taštine polupismenih izgleda u četvrtak još ne krećem na put i kradu mi jedine dane stručnog usavršavanja koji vrijede, sate u Berlinu koje plaćam iz svog jebenog džepa. Kaže danas spremačica, prkose vladi pa nam nisu isplatili plaću i to je istina, jezik vladajućih svi razumiju.
Prije nego što krenete gledati fotke oprez, dalje nastavljate na vlastitu odgovornost, na prvoj se vjerojatno nalazi i maloljetna osoba, na drugoj ne znam, na trećoj ionako prekomplicirano jelo za raju, a na četvrtoj šipak, ono što vam najjednostavnije izgleda većina bi pogriješila,doduše u detaljima, rekli bi ne budali i nastavili biti sigurni da su u pravu.











Post je objavljen 10.07.2012. u 18:58 sati.