Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Animatrsko ljeto 2012 - obavijest

Polazak autobusa je svakog ponedjeljka u 7:30 ispred zagrebačke katedrale. Mladi sudionici animatorskog ljeta moraju biti ispred katedrale najkasnije u 7:15.

Troškove smještaja mladima plaća župa, a troškove prijevoza u iznosu od 250 kuna plaćaju sami mladi u autobusu na putu do Malog Lošinja.

Za maloljetne osobe roditelji moraju ispuniti i potpisati potrebni formular i ponijeti ga sa sobom u Mali Lošinj. Roditelji svojim potpisom daju pristanak da njihovo dijete sudjeluje na susretu te obavještava organizatora o mogućim bolestima ili alergijama.

Sa sobom je potrebno ponijeti stvari za osobnu higijenu, prikladnu odjeću za slavljenje mise, sportsku opremu te potrebne stvar za uobičajen boravak na moru. Također i bilježnicu za pisanje te mali Novi zavjet. Pozivamo sve svirače da ponesu instrumente.

U Domu sv. Martina postoji kućni i dnevni red kako bi se svaka skupina mogla posvetiti pripremljenim sadržajima. Boravak u Domu sv. Martina uključuje sljedeće sadržaje: svakodnevna misa, zajednička molitva, radionice, zajedničko druženje, slobodno vrijeme, kupanje, pomaganje u kući...

Raspored grupa po terminima:

1. od 9. do 16. srpnja - KARLOVAČKO-GORIČKI ARHIĐAKONAT - animator voditelj: Valentina Gusić (valentina.gusic@gmail.com)

2. od 16. do 23. srpnja - ZAGORSKI ARHIĐAKONAT - animator voditelj: Elizabeta Mikulić (elizabeta.mikulic@gmail.com)

3. od 23. srpnja do 30. srpnja - ZAGREB-ZAPAD - animator voditelj: Dario Zürchauer (zur_chau@hotmail.com)

4. od 6. do 13. kolovoza - ZAGREB-CENTAR, NOVI ZAGREB, VELIKA GORICA - animator voditelj: Marko Pranjić (mrky0302@hotmail.com)

5. od 13. do 20. kolovoza - ZAGREB-ISTOK - animator voditelj: Barbara Šafarić (barbara.safaric@gmail.com)

Post je objavljen 05.07.2012. u 12:29 sati.