Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Polupodmornica

Zahvaljujući nepraktičnosti organizatora posla, morao sam doći pročitati jednu rečenicu na oglasnoj ploči, umjesto da to isto pročitam na netu, vikend ću provesti ovdje u paklu bez klime, jutros je doduše krenuo daljinski na put iz Dubrovnika, no tko zna kad će stići. U takozvanoj reali moram trpjeti budale, mada ih izbjegavam i žalim, uvjereni su u nužnost štednje i odricanja koja će nas dovesti do željenog cilja, drugi pričaju o dugu države, e jebiga, nije lako nama koji nismo osuđeni na samo naše medije i portale, ljudi, danas se raspravlja o nekom fiskalnom paktu i budućnosti ionako krhke europske demokracije.
Na blogu me osam godina manje više neduhovito napada par likica i likova, danas je stara blogerica upotrijebila foru za koju sam mislio da je zna samo nekadašnji bloger čiji sam identitet i motive napada poslije saznao, sad živi sretno s mojom prijateljicom, naime kritizira te na blogu i istovremeno prijavi, uredništvo te par sati blokira jebiga, e dosadne mi takve igre po vrućini, posebno od osoba koje znaju što je dopustivo, a što ne, s takvima se ne mislim igrati više, ako ne mogu odgovoriti na tvoj komentar na svom blogu brišem ga pa se ti jebi.
Ove godine po otoku u večernje sate uglavnom sitniji morski svijet uznemirava svjetlima polupodmornica.
Nego mudraci, što mislite, kakav je odnos imovine desetak najimućnijih ljudi naše poludomovine i iznosa tog vašeg famoznog državnog duga.
Ja nastavljam bježati tragovima vlastite negrmovite estetike, ako dođe do partizanije tek ćete se suočiti sa svom ogoljenošću istine.











Post je objavljen 29.06.2012. u 19:57 sati.