Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

NEZAKONITE PRISTOJBE ZA TV U APARTMANIMA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

ŽITELJI GRADA ZADRA OBRATILI SU SE STRANCI HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - PODRUŽNICI ZADAR O NEZAKONITOJ PRISTOJBI ZA TV U APARTMANIMA.
DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI NJIHOV DOPIS.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. USKOK-u


U Zadru, 28. lipnja 2012. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR



Poštovani,
ponovno vas podsjećam na vrlo raširenu pojavu kruženja raznih prevaranata i kriminalaca koji obmanjuju neinformirane građane koji legalno iznajmljuju apartmane, na način da se predstavljaju kao ovlaštenici HRT-a, uvjeravajući ih, kjako mi je supruga prenijela, " da je ministarstvo turizma donijelo uredbu po kojoj moraju plaćati tv u apartmanima i da će to plaćati samo 4 ljetna mjeseca".

Iza njih stvarno stoji HRT jer sam danas dobio račun (u privitku) na ime "Apartman Blaženka Pavičić" na kojem se za naplatu pozivaju na Zakon o HRT-u iz 2010 god.i članak 34 koji je već nekoliko puta (prilog ) sudski osporen.
Da nije samo moje kućanstvo u pitanju potvrđuju to i susjedi koji su ovi prevaranti digli na isti način.

Ovakva pojava traži hitnu reakciju nadfležnih institucija, ako imamo imalo pravnu državu, a što je najgore da jedna od državnih institucija na ovakav način krade i uznemirava građane i dovodi ih u situaciju da se sami obračunavaju na nadirućim zlom.

Moje kućanstvo uredno podmiruje svoje obveze pa tako i plaćanje jednog tv u domaćinstvu kako je to zakon i naložio, ako zakon bude takav i kad bude, plaćat ću tv i za apartman, ali se ovdje radi o državnoj instituciji koja ne poštuje zakon ove države, ne poštuje ni pravomoćne presude protiv takvog ponašanja, osjeća se moćnom, ima na raspolaganju sustav za plašenje građana, tužbe protiv njih, a kako reagiraju nadležne institucije, među kojima ste i vi gore naslovljeni, ima i njihovu prećutnu podršku. Građanima je ostalo, i to onima koji znaju za ovakvu krimaialnu rabotu, da se iscrpljuju pišući pisma i trpeći, osim troškova i teror razne vrste.

Pored svega se nadam da će ipak netko od vas gore naslovljenih reagirati i osloboditi nas daljnjjih radnji i brige oko ishoda pojedinačnih osporavanja, nezakonitih i kriminalnih radnji pojedinaca pa i državnih institucija.

Na ovu pojavu sam upozoravao HRT putem e-maila, ali su oni valjda u drugoj državi i zaštićeni, da ih se nebi uznemiravalo, pa ne zaprimaju e-poštu. Pretpostavljam, da, ako je netko objavio svoju bilo koju adresu da na nju može i treba primiti i poruku, pogotovo ako se radi o javnoj ustanovi ili bilo kojoj državnoj instituciji.

Pored svega ja ću pisanim putem i preporučeno osporiti navedeni račun, a ishod svega ne znam.

S poštovanjem !

Jere Pavičić


Post je objavljen 28.06.2012. u 16:34 sati.