Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotel-u-zagrebu

Marketing

Palace hotel Zagreb - za vjenčanje iz snova

Planirate se ubrzo oženiti, planovi su već spremni ili je vjenčanje još godinama daleko - nije ni važno u kojoj ste fazi, zanimat će vas što vam nudi Palace hotel Zagreb za taj najposebniji dan u životu.

hotel zagrebGotovo svaka žena još od malih nogu razmišlja o tome kako će izgledati njeno vjenčanje. Kada dođe u doba "za ženidbu", već u glavi ima zacrtan i razrađen svaki detalj. Koliko će ljudi pozvati, hoće li imati malu ili veliku svadbu, kako će izgledati vjenčanica, kakvog će okusa biti svadbena torta, gdje će se održati samo vjenčanje a gdje svadbena svečanost, kakvo će cvijeće biti u aranžmanu, kakvu će glazbu imati, na koju će pjesmu plesati prvi ples...
Ja (na žalost ili na sreću) nisam jedna od takvih žena i nemam u detalje isplanirano svoje vjenčanje. Zato mi je bilo interesantno čuti što Palace hotel Zagreb može ponuditi kada su u pitanju svadbene svečanosti.
Palace hotel Zagreb na prvu me oduševio svojim idiličnim i romantičnim izgledom. Smješten u samom centru grada, hotel i cijela okolica izgledaju kao da sam se iz užarene gradske vreve transportirala u zelenu oazu mira iz nekih davnih, sretnijih dana.
Palace hotel Zagreb jedini je hotel u Zagrebu koji, uz četiri zvjezdice, nosi titulu Hotel baština. U Hrvatskoj samo još jedan hotel nosi ovu titulu, koja potvrđuje da Palace hotel Zagreb inzistira na očuvanju povijesno-kulturne baštine grada Zagreba. To se najbolje vidi kroz sam izgled hotela i besprijekornu fasadu, tradicionalnim i ukusnim jelovnikom i povijesnim odorama zaposlenika.
Želite li za vašu svadbenu svečanost romantično okruženje retro-chic interijera, ukusnu zagrebačku hranu i kvalitetnu poslugu, Palace hotel Zagreb je mjesto koje vam nudi povratak u prošlost, u dane kada su zagrebačkim ulicama prometovale kočije, gospoda nosila šešire i štapove a dame suncobrane i elegantne haljine.
Kako bi dan vjenčanja mladencima bio što ugodniji i sa što manje komplikacija, Palace hotel Zagreb nudi potpunu uslugu. Počevši s uređenjem dvorane, Palace hotel Zagreb nudi organizaciju cvjetnih aranžmana, svečanih presvlaka za stolice i ostalih sitnica. Za hranu je zadužen šef kuhinje Ivica Štruml, koji slovi za jednog od vodećih hrvatskih kuhara već petnaestak godina. Palace hotel Zagreb organizirat će i glazbu, fotografa ili snimatelja, frizerku, kozmetičarku, pića te smještaj gostiju koji nisu iz Zagreba.
Sve je više mladenaca koji ne žele velike, pretjerane svadbene svečanosti već svoj poseban dan žele podijeliti s malom grupom odabranih uzvanika, obitelji i prijatelja. Kako bi popratio i ovaj trend, Palace hotel Zagreb u svojoj svadbenoj ponudi ima i mala butik vjenčanja za četrnaest i manje uzvanika. Za ovakvu, malu svadbenu svečanost nije potrebno planirati mjesecima unaprijed. Palace hotel Zagreb opremljen je manjim salama u kojima vi i najbliži prijatelji možete u intimnoj atmosferi proslaviti ovaj najsvečaniji dan.
Uz ponudu za svadbenu svečanost sa više od trideset gostiju, Palace hotel Zagreb mladencima poklanja noćenje u apartmanu za mladence i kasni check-out, što znači da možete uživati u besplatnom doručku posluženom u apartmanu, nakon što ste večer prije nazdravili svome braku pjenušcem kojim vas je u apartmanu počastio hotel.
Na kraju, želite li medeni mjesec a nemate vremena ni sredstava za dulje putovanje na egzotične lokacije, Palace hotel Zagreb vam povoljno nudi wellness paket s dva noćenja kako bi mladenci u svoj bračni život uplovili opušteni i regenerirani, spremni na sve što im zajednički život nosi.


Post je objavljen 26.06.2012. u 14:02 sati.