Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Kretenska igra

Koliko vas bi htjelo naći neku (ili više njih), bilo za za večeras ili na dulje vrijeme? Koliko vas bi htjelo imati znatno bogatiji ljubavni život? Koliko vas želi izazivati slijepu ljubav i odanost u ženama?Negdje između ignoriranja, varanja bez isprike i iskrcavanja ljepljivog bijelog tereta po pretjerano našminkanom licu iz diska, leži Kretenska igra (TM). Kretenska igra je najmoćniji alat u cijelom arsenalu, nedostupan svima osim odabranoj manjini, sveti gral zavodništva.

Ukratko, imati kretensku igru znači doseći nirvanu, trenutno najvišu ostvarivu razinu igre na svijetu, s najvećim rezultatima i ukupno i u odnosu na uloženi napor.

Unatoč svoj svojoj moći, kretenska igra spada u skriveni milje tek malog dijela muškaraca, no ne nužno bogataša i slavnih. Štoviše, iako slava i moć imaju dramatičan učinak na njen uspjeh (naravno), kretenska igra ne samo da nije ograničena na ta područja, već radi vrlo dobro čak i kod onih koje bi inače nazvali propalicama. Za to ne mogu kriviti nijednu ženu pojedinačno: većina samo instinktivno reagira na trenutne okolnosti, isto kao što bi i muškarac instinktivno reagirao na desetak golih modela ispred sebe (o ovoj pojavi, zvanoj "Coolidgeov efekt", pisat ću poslije).

Sad kad je sve to rečeno, kako se zapravo provodi kretenska igra? Jednostavnost koncepta je gotovo šokantna:

1. Tretiraj je kao seksualni objekt. Ona je tu zato da se isprazniš u sve njene otvore, i svaka tvoja akcija to potvrđuje. Ljubiš je, pipaš, nadvladavaš svojom agresivnošću, i zatim prasneš. Ako te odbije, jednostavno pokušavaš ponovno dok se ne prepusti ili ne ode. Iako je broj onih koje će otići (nakon što su ti posvetile prilično vremena!) značajan, broj onih koje će ostati je također velik - i višestruko veći od onoga kojeg će običan muškarac vidjeti u cijelom životu.

2. Nikada je ne shvaćaj ozbiljno. Nikada ozbiljno ne pričaš s njom. Vaša komunikacija svodi se na zadirkivanje, igranje i ponašanje prema njoj kao prema malom djetetu, kućnom ljubimcu ili drugom živom biću koje nema potrebe podrobno slušati i uzimati njegovo mišljenje u obzir.

3. Budi samopouzdan i nikada se ne ispričavaj. Kretenska igra, ovisno o samopouzdanju, može se podijeliti na bezbrižnu kretensku igru i brižnu kretensku igru. Prva je ona koja radi, jer te nikada nije briga jesi li ili nisi kreten prema drugima - tvoja osjetila su mrtva za bilo kakve signale koje dobivaš. Ako se brineš, ako i dalje empatično osjećaš da nešto nekome smeta ili da bi mogao ne uspjeti, i žališ zbog toga makar trunku, onda to zapravo nije tvoja esencija i bit ćeš prozren.
Ovo je najčešći razlog zašto je kretenska igra nedostupna većini muške populacije: previše je u suprotnosti s trenutnom kulturom i odgojem. Njeno dosezanje bi od prosječnog muškarca tražilo kolosalnu količinu mentalne energije.

Jedan primjer koji dobro ilustrira stvar sam uočio kada sam se nedavno vozio vlakom na dulju udaljenost. Dok sam sjedio i čitao nešto, u kupe sa mnom i još jednim čovjekom se dokoturao mladi par - on visok, mišićav momak s tetovažom na nadlaktici i obrijanom buldog-glavom, ona vruća (pardon, "cool") crnka u uskim hlačicama koje su naglašavale njenu guzu. Od prve sekunde otkad su sjeli, on je bio svugdje po njoj. Uzvraćala je gorljivo, no onda joj je možda postalo malo neugodno i počela mu je govoriti nešto nervozno, za što sam pretpostavio da joj nije baš ugodno to raditi pred svima.

Njegov odgovor? Zaigrano ju je potegao za uho, privio uz sebe, i nastavio obrađivati. Ona se samo nasmijala, zagugutala nešto i prepustila se. Cijela njihova komunikacija tijekom tih sat i nešto se svodila na to da bi ona rekla nekoliko rečenica, a on bi se samo nasmijao, eventualno rekao riječ-dvije i počeo je škakljati po trbuhu dok se ne bi počela smijati. Poslije su otišli zajedno u smjeru zahoda. Nije teško pogoditi zašto.

Dok su izlazili iz vlaka, ona se zaljubljeno naslonila na njega i tražila njegovu ruku.


Cijela situacija neodoljivo podsjeća na ovu poznatu sliku "romanse prilikom nereda u Vancouveru"

Težnja gotovo cijele igre je pronaći što privlači i uzbuđuje žene, što smatraju dobrim ili lošim, te definirati nekakvu optimalnu ravnotežu između uzbuđenja i nježnosti - onu razinu igre na kojoj muškarac ima mnogo Alfa osobina koje privlače suprotni spol, ali pomiješanih s osjećajima i dozom mekoće kako je se ne bi uplašilo. Ako on pretjera s Alfa metodama, žena će logično pomisliti da u njemu nema ničeg drugoga, i neminovno je da će se s vremenom ohladiti.

No kako se svijet sve više amerikanizira, prelazimo u sljedeću fazu: mnoge žene više ne traže samo miks Alfa i Beta igre, već samo najčistiju Alfa, kretensku igru, a u čiju prazninu osjećaje i romantiku same ubrizgavaju, kao što u pekari marmelada biva ubrizgana u svježe ispečene, nezdrave krafne. Racionalizacija je fenomen koji omogućava takav život bez internog sukoba s vlastitim moralnim načelima. A kako biološka potreba za dominantnošću uvijek postoji, sa sve većom amerikanizacijom žene u prosjeku zahtijevaju sve veću i izraženiju dominantnost.

Ipak, ako promotrimo sve gore navedeno, mogli bi reći da je nekima estetski odvratno, ali ne uključuje samo po sebi nikakvo zlo ili iskorištavanje protiv tuđe volje. Zašto onda kažem da je to "kretenska" igra? Ovu igru nazivam tako ne jer je nešto u njoj nemoralno ili loše per se, već zato što bi takvo ponašanje u bilo kojem drugom području osim u muško-ženskim odnosima automatski naišlo na gađenje, strah i averziju, a ne na vlažnu vaginu. A kako smo navikli živjeti u zabludi da društveno prihvaćeno (tj. "ne-kretensko") ponašanje u ljubavnim odnosima vodi uspjehu kao i u drugim aspektima života, naziv je takav samo zbog potrebe šokiranja natrag u realnost.

Najbolja stvar kod kretenske igre, koju sam nedavno otkrio? Za razliku od obične ljubavi i igre koja zavisi o konstantnoj stimulaciji i ponovljenoj upotrebi, emocije koje izaziva kretenska igra su trajne i mogu opstati desetljećima. I mislim na obične avanture s običnim tipovima koji, izuzev toga što imaju prvoklasnu kretensku igru, ne bi nikada nikome zapeli za oko, a ne poznatih osoba poput predsjednika i drugih političara.

Post je objavljen 26.06.2012. u 11:50 sati.