Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bastalicmarija

Marketing

Vjera, korak boljem životu



Događa li nam se nešto nenadano?
Pogriješimo li u nečemu?
Bojimo se, osjećamo strah?
Čeznemo za nečim, ne postižemo to?
Zapravo pitamo se, zašto se to događa baš nama?
Za sve što se dogodi, postoji i razlog, sve je to Božja volja.
Jesmo li dovoljno jaki da se borimo sa svakim problemima koji nas guše i pritišću?
Lako odustajemo, ali hrabrost je nastaviti dalje i boriti se.
Žalimo se na svaku sitnicu koja nam nedostaje, ne obazirujući se na druge, ne misleći da postoje oni koji nemaju ništa, i oni koji su napušteni.
Unatoč tomu svemu, shvaćamo da se život nastavlja, da je život težak, pun prepreka. Ali u životu postoje prijatelji, obitelj, drage osobe koje nam pomažu u svemu. Zaključak tome svemu je da se trebamo osvrnuti i misliti na druge, to je jedini problem većine nas, nezahvalni smo i mislimo samo na sebe. Trebamo se radovati i veseliti, jer svaki novi dan donosi nešto dobro i novo. Trebamo više osmijeha, jer toliko je namrštenih lica. Trebamo više zagrljaja, da grlimo i da nas grle. Trebamo više snova i to onih lijepih, zbog kojih ujutro ustajemo nasmijani.
Da bi bili sretni i osjetili to oduševljenje, trebamo naučiti praštati i zahvaljivati Bogu na svemu, na svakoj pobjedi, porazu, osmijehu i suzi.
Trebamo se obratiti i vjerovati Bogu, jer vjera, molitva i pozitivne misli pomažu nam da brže dođemo do željenog cilja i nadopunjuju ono što nam nedostaje. Uz sve to, trebamo vjerovati u samog sebe. M.B

Post je objavljen 25.06.2012. u 22:27 sati.