Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/n0vipocetak

Marketing

Day 7 ^^

Danas mi je bilo najkasnije što sam se probudila otkad mi je počelo ljeto xD Negdje oko podneva zujo
Izvagala sam se i imam 64.7 kg !!! :))
Ispod 65 ! party

Super! Sljedeći gol mi je 63 kg ^^
Ako nastavim ovako kako sam krenula,bit će to uskoro :) Malo sam zanemarila vježbanje,moram priznat,al ipak se dosta krečem,hodam,sad i malo plivam i tak,ok je.
Kako sam se kasno probudila,doručka i nije bilo ;

doručak: prespavan
ručak: pileća prsa i grudica riže sa umakom od rajčice (prefino,a i dugo nisam ništa ugljikohidrata jela,pa je oke)
večera: ?

To je to,uglavnom ljenčarim po cijele dane,sinoć smo išle van i opet sam si malo popila i svašta drugo,sva sreča pa se ne udebljam baš od toga :) I jedna vijest,kad se vratim doma sad za 4 dana,neće me bit u ovim blogovskim vodama nekih tjedan dana sigurno,jer ja i dragi imamo nešto u planu wink (mislim da ću mu posvetit jedan post ovdje,jer je tako predivan <3 haha ) Super mi je krenulo ovo ljeto! Samo se nadam da neću opet (kao i uvijek) kad sam s njim zaboravit da sam na dijeti burninmad I danas idemo na rođendan nekoj frendičinoj kolegici,pa će bit hrane i pića i svega i to će mi bit odličan test za samokontrolu! Napisat ću sutra kako je prošlo :D

P.B. ! Opet sam se zaboravila izmjerit,sutra ću ako se sjetim,al ti bokovi baš,radije ih neću mjerit jer mislim da ću svaki put krivo pa neću znat što se događa xD A ja svoju guzu baš i ne želim skinut,okej mi je samo je tribam malčice učvrstit,a trbuh i bedra,njih treba malo iscjedit :) A kakav to događaj ? Ja jedva čekam ono vjenčanje,nisam bila na nijednom godinama ^^ I sretno ti dalje sa 30ds-om!

To je to za danas,večera će mi biti tamo pa ne znam što će bit,nadam se da neću na kraju jest samo masline ili nešto tako,jer ništa mi drugo ne pada napamet što bi se moglo poslužit na rođendanu a da je zdravo bang Valjda ću preživjet :))


Day 9 :O
(26.6.)

Nema dana 8. jer je prošao poprilično drugačije nego što sam to očekivala xD Kako smo bile kod te cure na rođendanu dogovorili smo se nas nekoliko da ćemo ić sutra cijeli dan kao na neki jednodnevni izlet!Bilo je super,otišli smo negdje van grada i cijeli dan bili na otvorenom,kupali se,kartali,igrali neke igre još i svašta drugo..Ali moram priznat da ipak nije bilo savršeno,jer mi prehrana stvarno nije bila najbolja :// Moguće da sam se i udebljala možda nešto sitno,jer i za ročkas nisam bila nešto preoprezna (znam,sram me) nono
Još jedna vijest,nisam se izvagala ni jučer ni danas,ali možda i bolje da se ne važem svaki dan? Nema veze,sutra ću 100% yes I opet sam se zaboravila izmjerit,lol,al nema veze to mi nije niti toliko bitno,sutra ću i to ako se sjetim,tj. evo,zapisano je smijeh

P.B.- wow,izvan Hrvatske? Super ;) Možda dečko i ja isto odemo negdje,bar na 2-3 dana,onako romantično sretan Ovisi kako budemo s novcem (ah) I bojim se da više i nisam ispod 65 jer mi protekla dva dana nisu bila baš najbolja,ali već sam back on track (: Kako tebi ide?

Zasad sam pojela samo jogurt,ali sinoć sam napravila listu hrane koje ne smijem jest,dakle da malo postrožim i definiram ovu dijetu :) Ima puno stvari tako da i nema previše smisla da sve sad tu tipkam,al isto ima dosta stvari koje mogu jest..Javim se kasnije s ostalim :)

doručak: dukat light jogurt (0.5%m.m.)
ručak: pileća prsa s kuhanim mahunama
večera: 100g posnog sira s poli puretinom i malo češnjaka,malo manje od pola jabuke,kriška lubenice i par maslina

Eto to je to,sutra će novi post..Iako baššš i nemam puno čitatelja,briga me,ovo mi je kao dnevnik :)

Image and video hosting by TinyPic

Gospodična P.

Post je objavljen 24.06.2012. u 15:31 sati.