Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LEVAK SE ŠEPURI PO BJELOVARU I SLIKA SA GRADONAČELNIKOM


MIROSLAV CHLUDA, Policajac

ZA KAZNENO DJELO UBOJSTVO U POKUŠAJU - SUD JE PREBAČEN IZ BJELOVARU U VIROVITICU, SAMO KAKO JAVNOST NE BI MOGLA PRATITI SUĐENJE I SLUČAJ MIROSLAV LEVAK


SANDRA HANČIĆ, Sutkinja

Uz asistenciju i savjetnicu Sandru Hančić, možda ima šanse Miroslav Levak da se izvuče. Taj bandit koji živi u njezinom stanu i izvan bračnoj zajednici.
Policajac Miroslav Chluda je zatražio izuzeće sutkinje Hančić i nije dobio. On ogorčen i između ostaloga kaže: "to je kriminalna hobotnica", to je sramota za naše društvo. Levak je policajcu Chludi ispred trgovačkog centra "BILA" sa nekoliko udaraca željeznim ključom razmrskao glavu.. I gradska uprava takvom čovjeku daje bazen na upravljanje i koncesiju.



MIROSLAV LEVAK, Bandit

ŠTO KAŽE BRANKO STOJKOVIĆ NA TO SVE

Sandra Hančić je ljubavnica od Miroslava Levaka, koja me je sudila u montiranom procesu. Na taj način sutkinja je učinila kriminal, tj. ona je zlouporabila svoj položaj i ovlasti. Nije samo ona meni nanesla štetu, nego, nanesla je štetu časti i ugledu ove države. Ja u njezin moral i pravičnost ne vjerujem. Vidim kakve špekulacije radi s drugim predmetima..


BRANKO STOJKOVIĆ


Miroslav Levak je napao Branka Stojkovića, na gradskom bazenu 26. lipnja 2003., sa palicom,..,i petoricom svojih istomišljenika,.., nikada nije odgovarao za to kazneno djelo.. Još me je njegova ljubavnica sutkinja osudila pet mjeseci zatvora na uvjetno dvije godine. Za kazneno djelo u pokušaju nanošenja teških ozljeda.

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------



Post je objavljen 23.06.2012. u 16:25 sati.