Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umbra

Marketing

Jutros sam se jedva ustao, nakon dobrog druzenja, haha, nema kvacica.... u hostelu sam nekom veselom na racunalu, gledao se nogomet...i ovdje se sada gleda nogomet, sve je u znaku nogometa ovih dana. Nogometne feste na sve strane, ovdje svi nesto kao gledaju svoja posla, tipkaju po racunalima, ali prate se dogadjanja na ekranu. Mi smo se sinoc oprostili od prvenstva, ali borba je bila dobra, a rostilj odlican i obilan, kombinacija odlicna. Poslije utakmice se ostalo jos malo, da se cuje sto kaze oko sokolovo i malo prokomentira, uhh, uvijek poslije tog poslije bude veselo ustajanje, ali neka. Cak sam i ja komentirao, rekao sam da nisu krivi igraci, nego ovi s tribina. Navijaci, ali nisam objasnjavao, nekako uvijek mislim da ne bih objasnio kako treba, a bojim se ba bih bio dosadan.
Ono, bilo je dvije tri situacije gdje su suci mogli mozda nesto presuditi nama u korist. Vjerojatnost je mala da bi to pomoglo, ali ni tu najmanju mogucnost nismo imali. Kad se pocne igrati, kameres nimaju igru, igrace i sve sto se dogadja na terenu, ali i tribine, navijace. Mislim da je paljenje baklji zabranjeno, ne znam zasto. Mozda zato sto dim lose utjece na kondiciju igraca, mozda zato sto je nepristojno bez valjanog razloga prekidati igru. mozda zato sto su ostali gledaoci platili kartu da gledaju nogomet, a ne da sjede u dimu, pa bi zbog toga mogli mozda tuziti stadion. Ali to nekima nije valjda jasno, pa uzivaju u pripremanju bakljadi. Sto ako zbog toga bude kazni ? Tko ce to platiti ? Sigurno nece taj divljak s tribina, nego nogometni savez, a odakle nogometnom savezu pare, od drzave...ok, za sport treba dati, ali to znaci da bi u konacnici neki radnici negdje mogli ostati bez place. Iskreno, ja ne zelim placati nista za tudja nedjela i zivo me zanima dokle ce ti huligani prolaziti nekaznjeno. Znam ja da su nekada bakljade bile fora, ali ta vremena su prosla ....nek pale baklje poslije utakmice kad ostanu oni koji cijene radosti dimljenja. Ako vec zele privuci paznju sto ne izmisljaju neke koreografije, neke pjesme, pojma nemam. Ne znam, bas me to ljuti i to sam isto mogao reci sinoc, ali bojim se da bih bio udav, uostalom, siguran sam da to i svi drugi znaju. Jer bilo je i o tome rijeci, tuzno je to sto smo izgubili, ali borili smo se srcano, najgore od svega je to sto nas je cijeli svijet opet vidio kako pravimo nered, pa nas bez problema mogu nazvati divljacima. Kako sami medju sobom ne mozemo napraviti reda ? Zasto bi nas onda nekakav sudac postivao i eventualno nam izasao u susret. Sto jos da kazem, rostilj je bio fantastican.



Za mene je prvenstvo gotovo, zanimat cu se tko je prvak jer je to bitna informacija i to je to. Sada se vracam hostelu i sarenom drudtvu ovdje, svih nas ima

Post je objavljen 19.06.2012. u 23:07 sati.