Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ NA HTV-U PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM



subota, 15.11.2003. 22:07

Nezavisni kandidat Branko Stojković predstavio je večeras na HTVu svoj izborni program, ističući da će se zalagati da se "obeščašćenim radnicima vrati ponos".

Stojković, koji je svoju nezavisnu listu kandidirao u 2. izbornoj jedinici, najavio je da će u Saboru zatražiti da se svim radnicima koji su ostali bez posla isplati po 500 eura odštete za svaku godinu koju su proveli na poslu.

Zatražit će i da se nezaposlenima koji su na burzi rada više od 10 godina to vrijeme upiše u radni staž, te da Sabor donese zakon o vrednovanju ljudskog rada, koji bi utvrdio minimalne satnice za svaki posao.

Stojković se zalaže i za zabranu prekomjernog uvoza, pogotovu uvoza skupe hrane loše kakvoće, te za zakonsku zabranu "kamatarenja".

Biračima je obećao da će se zalagati i za neovisnost policije, pravosuđa i vojske, za reviziju pretvorbe i privatizacije, te proračunsko financiranje tehnološkog razvoja.

Najavio je i da će u Saboru zatražiti da se državno zemljište dodijeli poljoprivrednicima, te da se socijalno ugroženim građanima da besplatan ogrijev, "umjesto da hrvatske šume iskorištava lobi u čijem su vlasništvu privatne pilane".

(Hina) ibob/tr ln

Post je objavljen 19.06.2012. u 12:10 sati.