,nepoznatizagreb.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

La Linea u posjeti Prečku winkSnimio: Vanja


Snimio: Vanja


Jučer popodne je stanare Paljetkove ulice u Prečkom umjesto dosadne (i u stvari nepotrebne za ovu kratku ulicu slijepu na oba kraja) isprekidane crte posred kolnika dočekala kolekcija crteža kredom koja će ih uveseljavati do prve kiše. Meni osobno je najdraža La Linea, već se dugo nisam sjetio tog lika koji me je toliko puta nasmijao svojim verbalnim (!) i crtačkim majstorijama!

Pogledajte OVDJE prvu epizodu cijelog serijala (meni osobno se muzička podloga ove epizode puno više sviđa od one uobičajeneo prikazivane na HRT-u!), a ako želite još, pogledajte i interaktivnu verziju (ideja je fora, a realizacija bi mogla biti i bolja, al, ajd', poklonjenom konju nećemo gledati u zube wink) ili pak članke na Wikipediji o samom filmu, autoru crteža Osvaldu Cavandoliju ili autoru čuvenog "teksta" glavnog junaka, Carlu Bonomiju, koji je osim ovog junaka dao glasove i čuvenim pingvinima iz serijala "Pingu".

A sad pogledajmo što se još nastalo oko bijele isprekidane linije u Paljetkovoj ulici (zahvaljujem Vedranu na suradnji i fotkama!).Snimio: Vedran


Snimio: Vanja


Snimio: Vedran


Snimio: Vedran


Snimio: Vedran


Snimio: Vedran


Snimio: Vedran


Snimio: Vanja


Post je objavljen 18.06.2012. u 07:51 sati.