Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Zadnja stanica PrečkoJedan od glavnih pokretača projekta, Renato Metessi, direktno sa "stejdža". Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Dok pišem ove riječi završava drugi dan drugog izdanja koncerta "Zadnja stanica Prečko", uspio sam oba dana stići makar na sat-dva baciti pogled na koncert, ljude .. omirisati miris pive, ćevapa i fritula, osjetiti udarce bas bubnja i rezak zvuk gitare ... Vidljivo je da su se organizatori ove godine specijalno potrudili - bendova je bilo zaista mnogo, dva dana programa su bili vrlo popunjeni raznolikim imenima. Isto tako, "infrastruktura" je bila bitno bogatija nego lani, ića i pića bilo je više no dovoljno, a našlo se i poneki štandić drugih stvari. Na žalost, čini mi se da je cijela stvar mogla biti i malo bolje izreklamirana ... recimo, u kvartu se pratkički nije moglo doznati što se i kada dešava - tko ne prati mjesečne pregleda programa ili web nije niakko mogao saznati za ovo.

Na žalost, publika se isto baš nije iskazala - nadao sam se brojnijoj posjeti, no i ovako nije bilo loše, ali bilo bi mi drago da je posjećenost bila i bolja.

Nadam se da nas i slijedeće godine čeka još jedan ovako dobar mini festival u Prečkom - organizatori, hvala vam na trudu!Hakuna Matata - moj prvi susret uživo sa njima - i to vrlo dobar! Snimio: Vanja


Meni nepoznat, no posve solidan "cover" band. Snimio: Vanja


Atmosfera u publici u petak navečer. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Post je objavljen 17.06.2012. u 00:00 sati.