Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU "LEADER"

Diljem Neretve sljedeći tjedan će se održati važne radionice s identičnom tematikom - bolje povezivanje sektora društva u cilju kvalitetnijeg korištenja vlastitih resursa i potencijala. Radionice koje organizira Županijska razvojna agencija „DUNEA" svodit će se na provođenje „LEADER“ programa koji se bazira na mobilizaciji i implementaciji lokalnog razvoja u zajednicama kroz lokalno partnerstvo sva tri sektora (javnog, civilnog i privatnog) u obliku Lokalne akcijske grupe (LAG-a), tj. na uspostavi i razvoju veza između aktivnosti koje pridonose razvoju pojedinog područja. Cilj ovoga je pomoći stanovnicima, grupama , tvrtkama i ostalim dionicima razvoja ovih područja da iskažu potencijal njihovog područja djelovanja i da iniciraju implementaciju integriranih strategija i programa održivog razvoja. U svrhu ovih procesa Razvojna Agencija Dubrovačko-neretvanske Županije DUNEA d.o.o. započela je sa incijativom osnivanja LAG-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na području Neretve.

Pojednostavljeno rečeno - ovo je prvi formalni pokušaj da se zajednički potencijali Neretve pokušaju ujediniti za razvoj Neretve!

Pozivaju se svi zainteresirani, obrtnici, udruge, da slobodno prisustvuju radionici u što većem broju i to u sljedećim terminima:

- Metković, 19. lipanj 2012., 11:00 sati Vijećnica Grada Metkovića (Zgrada političkih stranaka, Kralja Zvonimira 20)

- Kula Norinska, 19. lipanj 2012., 14:00 sati prostorije Doma kulture u Krvavcu

- Opuzen, 20. lipanj 2012. 11:00 sati Vijećnica Grada Opuzena

- Ploče, 20. lipanj 2012., 14:00 sati Pučko otvoreno učilište


Post je objavljen 16.06.2012. u 21:39 sati.