Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Kamo ovaj vikend - nedjelja

U nedjelju nema sporta ali ima svjedočanstvo u Remetama i koncert u sv. Kvirinu na Pantovčaku.
Evo najava.

- U nedjelju, 17. lipnja iza večernje svete mise, u 19:30 sati u karmelskoj crkvi u Remetama gostuje Kolumbijac Marino Restrepo, nekadašnja holivudska zvijezda, koji je nakon dramatične otmice i zatočeništva doživio mistična iskustva koja su preokrenula njegov život. Sada, kao Isusov apostol, poziva katolike na zauzetiji vjernički život. Karmelski svjetovni red u Remetama organizira ovaj susret i radosno vas poziva da se pridružite.

- Udruga “Srce” i zbor Capella miércoles pozivaju vas na koncert posvećen djeci i mladima s posebnim potrebama. Događaj koji nikako ne smijete propustiti! Koncert će se održati u nedjelju, 17. lipnja u 19:30 sati.
Zbor je i ove godine izabrao šarolik repertoar popularnih svjetskih hitova poput Viva La Vida, tradicionalnih ruskih pjesama, hrvatskih šansona kao što su Ključ života te Oprosti, veselih španjolskih pjesama te pjesama iz poznatih crtića poput Shreka.
Već tradicionalno, popratit će nas naš komorni orkestar uz nezamjenjivog dirigenta Juricu Petra Petrača. Osim koncerta, uz tradicionalni domjenak čeka vas i mala izložba te prodaja radova udruge „Srce“.
Ulaz je naravno slobodan, a svi prilozi koji će se sakupiti koristit će se za djecu i mlade s posebnim potrebama i njihove obitelji, kako bi im omogućili ostvarenje njihovih potencijala, interesa i prava.
Proširite glas o koncertu, proširite glas o udruzi Srce, a mi vas čekamo na staroj adresi - u crkvi sv. Kvirina, Pantovčak 85.



Post je objavljen 15.06.2012. u 22:09 sati.