Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Kuda ovaj vikend - Subota

EuroZagreb još u subotu ima natjecanja.
Na rasporedu su finala:
U Stenjevcu je fucal finale
Na ekonomiji je košarka finale
U domu odbojke je finale odbojke
Tenis je na Mladosti finale.
Sve počinje od 10 sati pa do kraja

Za one koji se žele duhovno obogatit program za subotu je raznolik.
Evo samo dio ponuda:
u subotu, 16. lipnja 2012., u Župi Marije Majke Crkve i sv. Maksimilijana Kolbea u Trnovčici održat će se 7. Dehonijada. Sveta misa za sve sudionike Dehonijade bit će u 11:30 sati u župnoj crkvi u Trnovčici, a nakon nje uslijedit će natjecateljski dio 7. Dehonijade (oko 13:00 sati) u parku u Trnovčici (uz stari samostan) za koji su animatori HDM-a i ovu godinu osmislili različite kreativne i vesele igre.
Mogućnost sudjelovanja ima 8 ekipa po 6 članova koje se prve prijave do ponedjeljka, 4. lipnja 2012., na e-mail adresu: jelenahdm@gmail.com. Prijavljuju se poimence kapetan ekipe + pet igrača (važno: upisati za sve sudionike datum rođenja, e-mail adresu, broj mobitela te župu).
Odmah po završetku igara održat će se dodjela pehara o. Dehona i ostalih nagrada. Slijedi okrjepa i druženje…
Želja nam je u radosnom zajedništvu izraziti čast Presvetom Srcu Isusovu te sv. Maksimilijanu Kolbeu čiju godinu u župi obilježavamo. Srdačno vas očekujemo po sedmi put! :)
Vaša HDM! :
Navečer za oni željni dobre duhovne glazbe mogu posjetit koncert Zbor "Izvor" poziva na koncert povodom 75. obljetnice župe sv. Josipa na Trešnjevci koji će se održati u subotu, 16. lipnja u 20 sati.
Svi željni svijetovne glazbe malo dalje od sv. Josipa u isto vrijeme U suradnji s vladinim Uredom za suzbijanje zlouporabe droga, a uoči i povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama (koji se obilježava 26. lipnja), održat će se edukativan koncert rock grupe Opća opasnost u maloj dvorani Doma sportova u subotu, 16. lipnja u 20 sati.
U sklopu projekta je i humanitarni dio povezan sa Zajednicom "Cenacolo", u kojem sva sredstava prikupljena pozivom na telefonski broj na kojem se može poslušati pjesma ili dio pjesme "Vrati se na svjetlo", idu Zajednici.

Post je objavljen 15.06.2012. u 21:57 sati.