Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

60-GODIŠNJAK IZ PODRUJNICE OPET IZAZVAO POŽAR

Stanovnike Metkovića su oko 11.30 uzbudile sirene više vatrogasnih vozila koja su se žurno probijala kroz gužvu te posebice vatrogasnog vozila koje je imalo hidraulične ljestve, što je ukazivalo da se radi o požaru u zgradi.

Uskoro se doznalo da je 60-godišnji J.Ć. iz Podrujnice danas oko 11.30 uslijed psihičkog rastrojstva uzrokovanog dugotrajnom bolešću, polio benzinom dio unutrašnjosti zgrade u ulici Kneza Domagoja (koja vodi do autobusnog kolodvora Metković u blizini lokalnog disko kluba) u Metkoviću.
U predmetnoj zgradi, u jednom od ureda kao zaposlenica je radila njegova žena. Nitko nije teže ozlijeđen, a nekolicina stanara se nagutala dima te im je pružena pomoć Domu zdravlja Metković te su svi pušteni kući.

Izgorjela su ulazna vrata prostora ispred kojeg je prliven i zapaljen bezin, a pocrnili su i zidovi. Materijalna šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Osumnjičeni J.Ć. je lišen slobode od strane djelatnika PP Metković, a dosada je prije par godina već bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog istog slučaja kada je zapalio svoju kuću u Podrujnici.

Prema neslužbenim informacijama J.Ć. je teško obolio uslijed čega se i njegovo psihičko stanje narušilo proteklih godina.


Post je objavljen 15.06.2012. u 18:33 sati.