Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Rock'n'Prečko vas očekuje!

Završetak proljeća, posljednji tjedni školske nastave, državni praznici prije i nakon njega, mnoštvo manifestacija po gradu ... koliko god uživam u tim trenucima nailaska ljeta, iščekivanja odmora, putovanja, toliko sam u tim tjednima preplavljen obiljem ponude prirode, kulture i društvenog života i najradije bih bio istovremeno na stotinu mjesta. A to je, kao što dobro znamo, nemoguće i dovodi do frustracija ... i onda se iz dana u dan pitam: kuda danas, što odabrati iz tog bogatog gradskog proljetno-ljetnog čušpajza?

Današnji dan nudi koješta, a meni se čini da će moj izbor biti isti kao i lani u ovo doba - koncert "Na zadnjoj tramvajskoj stanici" u Prečkome!

Možda se sjećate mog lanjskog posta na tu temu - kad sam prvi put vidio plakat pomislio sam da je to neki vic, ta tko bi u Prečkom održavao rock-koncert??? No, koncert je zaista održan i bilo je ugodno slušati dobru muziku, vidjeti mnoštvo poznatih lica i dobro se zabaviti tokom večernjih sati.

A ove godine sam napeto iščekivao što li će se desiti - da li će koncert ponovo osvanuti ili su se možda lanjski organizatori, Toni Kukuruzović (filmski producent) i Renato Metessi (glazbenik) ispuhali i odustali od novih akcija. Dugo vremena nije bilo nikakvih informacija, no pred 2-3 tjedna su stigle dobre, dapače vrlo dobre vijesti: koncert je tu i to čak dvodnevni, a organizacijom se bavi udruga "ZSP" (vidi OVDJE) tako da to više nije samo "two men show"!

Danas, u petak, 15.06.2012., i sutra, u subotu, na igralištu Sportskog centra Prečko (Petrovaradinska ulica) će odjekivati muzika, bit će piva, kobasica i kokica, a bit će, nadam se, i još više ljudi nego lani!
Što se bendova tiče, pogledajte impozantan niz imena na linkovima "Line" i "Line 2" OVDJE (na žalost, nije najjasnije koji od bendova sviraju danas, a koji sutra - da li su "LINE" današnji bendovi, a "LINE 2" sutrašnji ili je tu i neka druga raspodjela) - posebno pohvaljujem oblikovanje popisa izvođača sa prikačenim linkovima an YouTube spotove i MySpace stranice, super stvar!

Dakle, nadam se da se vidimo večeras i/ili sutra u Prečkom! wink


Pozornica u pripremi, snimljeno danas u 8h! Snimio: Vanja


Post je objavljen 15.06.2012. u 10:53 sati.