Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEĆEMO S NIKIM RAZGOVARATI DOK NE PLATI ČLANARINU



Javljaju nam se brojni ljudi iz svih krajeva Hrvatske, oni traže pomoć: savijete i informacije, mi ne želimo trošiti vrijeme - na one tko ne želi udruzi ŠTIT platiti godišnju članarinu.

Tako jučer (11.06.2012., iz Kutine se je javila telefonom gospođa M. K. da je u Zagrebu, podigla kredit, i da je sad shvatila - da je prevarena. Ona između ostaloga kaže: Da nije dobro pročitala ugovor i da - sve se je odvijalo munjevitom brzinom... Ona je još jedna od onih prevarenih osoba u nizu od strane BRYAN ALEISA CRUZA, koji je razvio cijelu mrežu registriranih firmi, koje se bave sa financijskim pranjem novaca. Gospođa iz Kutine na ruke je dobila 23.500,00 kuna, a obavezala se je vratiti 9000 Eura. Kao jamstvo založila je dvije (kuće) nekretnine i zemljište, na čije vlasništvo se je uknjižio zajmodavac. Gotovo svi oni koji su se javili Udruzi ŠTIT, na naš upit - dali su prilikom dobivanja novaca dobili ISPLATNICU, rekli su - da nisu. (Kako na sudu dokazati koliko su novca onda oni vama isplatili na ruke?) Zamislite u kojoj razlici novaca se ovdje radi - dobivenih na ruke i koliko se (uz kamatu) trebaju vratiti. Dakako svaka priča ima svoj neki misterij. Eto, ova žena pošteno kaže da otplatila je 24. rate. I da joj je ostalo još 7. rata, da ne zna gdje ih može uplatiti, jer uredi više ne rade, odnosno zatvoreni su. U ugovoru (članka) piše ukoliko prođe veći rok od 5. dana, a rata kredita nije uplaćena - ugovor se smatra raskinutim. Gospođa Mira je neki dan primila SMS poruku, kako kaže sa telefonskog broja 095/874-57-23, u kojoj piše: "Nove podatke uplate za Vaš kredit možete uplatiti preko pošte - žutom uplatnicom ili direktno na ovoj adresi Henzlova 5. u Zagrebu na tvrtku Zapata usluge d.o.o". Zanimljivo je, da ova gospođa je digla kredit BC-PLANIRANJE,.., a sad kredit treba vračati nekome drugome naslovu...

Tako isto 04. lipnja 2012., našoj udruzi ŠTIT, javio se je Lovro Ž. koji živi u Babinoj Gredi, blizu Vinkovaca. On je, kako kaže uložio vrijednu kuću jedan milijun. Dobi je na ruke 11.000,00 kuna, a treba vratiti 5000 Eura. Isto tako bez (papira) isplatnice.

Neki su se obvezali kao Fiducijski* dužnici - dok neki drugi obvezali su se kao Tabularni* dužnici. U svakom slučaju ovi prvi su gore prošli.

Udruzi ŠTIT iz Bjelovara, obrati se je 01.06.2012., gospodin Mario H. iz Brezovice, koji je ostao bez svog osobnog automobila wolcvagen pasati 1.9 dizel (1999), vrijednog 4000 Eura, on je podigao zajam 12.000,00 kuna, kod "Optimus Artis".

NAPOMENA: Spisak prevarenih građana je daleko veći,., ovo smo izdvojili kao neki primjer.


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------


Post je objavljen 12.06.2012. u 12:11 sati.