Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotel-u-zagrebu

Marketing

Može li se hotel u Zagrebu nositi s globalnom wellness ponudom?

Svaki bolji hotel u Zagrebu već u svojoj ponudi ima wellness pakete. Neki hoteli imaju osnovnu ponudu, neki puno opsežniju, ali u koji god hotel u Zagrebu dođete, velika je vjerojatnost da ćete se moći opustiti uz njihove wellness pakete. Pakete mogu koristiti gosti hotela, no skoro svaki hotel u Zagrebu svoju wellness ponudu stavlja na raspolaganje svakome tko je za nju zainteresiran, neovisno je li gost hotela ili nije.

hotel zagreb Prosječni hotel u Zagrebu će vam prvo ponuditi masažu. Moći ćete birati između raznih tipova masaža, iako se čini da je pravilo: što egzotičnije, to bolje. Svakome je želja odmaknuti se bar na tren od svakodnevice i zakoračiti u neko drugo, novo, egzotično iskustvo. Tako ćete moći birati između hot stone masaže, masaže pindama, thai masaže, raznih vrsta aromamasaža, a za one manje sklone avanturama u ponudi se nalazi i klasična masaža. Jedna od najtraženijih masaža je ipak antistres masaža i velika je vjerojatnost da će vam je svaki hotel u Zagrebu ponuditi.

Nakon opuštajuće masaže slijedi tretman lica i tijela. I tu ćete u boljem hotelu u Zagrebu naći raznovrsnu ponudu: detox tretman, anticelulitni tretman, tonizirajući tretman ili piling tijela. Za lice možete birati između klasičnog čišćenja lica ili pak neke vrste revitalizirajućeg i pomlađujućeg tretmana. Svako malo naići ćete i na hotel u Zagrebu koji nudi i usluge pedikure i depilacije (to se zove puna usluga).

Još jedan dio standardne wellness ponude koju nudi gotovo svaki bolji hotel u Zagrebu jest sauna. Naravno, i kod saune možete birati između više vrsta. Postoji klasična finska sauna - parna ili suha, ovisno o tome koliku toplinu možete i želite podnijeti; parna sauna za one kojima je finska sauna prevruća; bio sauna za one kojima je parna kupelj prevlažna (oni su stvarno mislili na sve sa ovim saunama); infracrvena sauna gdje nema pare, nema vrućine, samo infracrveno zračenje i na kraju, klasična sauna s peći na drvo. Naravno, nakon što ste se dobro iznojili u sauni slijedi tuš pa kupanac u bazenu, što će vam ponuditi svaki bolji hotel u Zagrebu.
Mnogi hoteli u Zagrebu nude i fitness program. Od klasične teretane s mnogim spravama do fitness programa, joge, zumbe, kardio programa, pilatesa... Što veća ponuda osigurava veću konkurentnost.

Ovo sve je dio standardne ponude koju nudi gotovo svaki hotel u Zagrebu. No neki od njih nude i neuobičajenije tretmane. Recimo, kromoterapiju. To je terapija bojama kojoj je cilj vraćanje organizma u ravnotežu i revitalizacija organa. Poneki hotel u Zagrebu će vam ponuditi i relax zone u kojima ćete moći zaboraviti na sve i jednostavno se opustiti.

Uz sve navedeno, gotovo svaki hotel u Zagrebu u ponudi ima i raznovrsne wellness pakete. Pa tako možete odabrati obiteljski wellness paket, pre-wedding wellness paket, tantra paket, paket za obnovu energije, royal paket, opuštajući wellness paket, aromaterapijski wellness paket, paket namijenjen isključivo muškarcima i mnoge druge.

Važno je napomenuti i da sve više muškaraca koristi wellness ponudu pa će gotovo svaki hotel u Zagrebu ponuditi i neki paket ili tretman namijenjen baš muškarcima. I da zaključimo, želite li se opustiti, obnoviti ili samo na par sati maknuti od stresne svakodnevice, zaputite se u bilo koji bolji hotel u Zagrebu i uživajte u wellness ponudi.


Post je objavljen 12.06.2012. u 13:12 sati.