Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kultura golog tijela

Prije par godina je u više domaćih tiskovina objavljeno da je došlo do sumraka naturističkog pokreta odnosno da se sve manje ljudi u moru kupa golo. U Novom listu je neki balavi stručnjak magistar govorio o zatvaranju i prenamjeni FKK kampova na Krku.
Ove godine je koliko sam vidio golaća više no obično na otoku i to van ograničenog prostora. Sve ove godine u Europi prevladava princip nacističke Njemačke usvojen 1942. godine, kupanje bez odjeće da, ali samo tamo gdje odjeveni ne mogu biti izloženi pogledu na golače, razlozi su zanimljivi, između ostalog estetski.
Post je mogao biti ilustriran mnogo ljepšim fotografijama, ali tek kad sam pogledao na kompu fotke shvatio sam da ne mogu garantirati da neke osobe imaju puku prihvatljiv broj godina, 21-u i više, pa sam ovaj put igrao uglavnom na sigurno.
Od eventualnog neukusa golog tijela mnogo više mi smeta vulgarni neukus odjevene većine.
Ne pravim se važan nagovještajem mogućeg teoretiziranja, bio sam stipendist u državi oazi golog tijela D.R.Njemačkoj pa znam i teoretski više od većine običnog puka smijehhrvatskaPost je objavljen 11.06.2012. u 19:30 sati.