Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Izvanredna izborna skupština OO HSLS Popovača

U petak 08.06.2012. u Domu kulture u Popovači održana je Izvanredna izborna skupština O.O.HSLS-a Popovača.
Skupu su nazočili predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, dopredsjednik zagrebačkog HSLS-a Dragan Martinović, te predsjednik HSLS-a Novske Vlado Klasan.
Za predsjednicu je izabrana dosadašnja predsjednica dr. Marija Starčević, tajnica Jelena Šarčević, tri potpredsjednika su Vladimir Kocet, Kornelije Kovač i Ljiljana Petranović, a rizničar Darko Sambolek .
Članovi izvršnog odbora su: Vladimir Beronić, Daniel Darapi, Tihomir Faletar, Dražen Kocet, Andrija Ričko, Stjepan Ričko, Miroslav Torman, Jadranka Trojanović, Mario Tutić i Damir Šerbecki.
Članovi nadzornog odbor su Anica Jantolek, Nevenka Kramarić i Anthony Parlov. Predsjednica je istaknula: "Rezultati rada u dvije godine našega mandata polako dolaze do izražaja osobito na parlamentarnim izborima na kojima smo zadovoljni rezultatima, a zajedničkim radom želimo postići značajniji udio u vlasti na predstojećim lokalnim izborima.
Ovu smo prijevremenu skupštinu i napravili kako bismo u daljnji rad i predizborne aktivnosti uključili i nove članove.
Osobno mogu obećati da ću dati sve od sebe da upravo HSLS u Popovači postigne pobjedu na lokalnim izborima. Hvala svima koji su do sada pomogli da je HSLS u Popovači ugledna i prepoznatljiva stranka, poštenih i vrijednih ljudi, bez afera, sa željom svih naših članova da doprinesu boljitku građana Općine Popovače i naše djece.
Imali smo i imamo potporu i pomoć Predsjednika Županijskog vijeća Davora Žmegača i Zdravka Nikšića i samog vrha stranke.
Predsjednik Darinko Kosor je pozdravio sve nazočne članove te čestitao novoizabranom vodstvu i obećao svaku pomoć za nadolazeće lokalne izbore. Osvrnuo se i na rezultate parlamentarnih izbora, no HSLS ide dalje i gotovo svaki dan dobiva nove članove a s obzirom na političku situaciju ima perspektivu.
















Post je objavljen 11.06.2012. u 16:00 sati.