Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorancodorcokycoks

Marketing

Netko to gore vidi sve

HOBOTNICA

Sjebaše nas , partizani , ustaše , nijemci , četnici , srbi , lažni branitelji-političari-ratni profiteri-sanader-hdz-sdp-hns-hsls-sds-hdsbb -buljubašići hrvati , raznorazne rođe , bosanci , mađari(ina) , nizozemci (hag) , švabe-talijani-franuzi-britanci-ameri ,sirija , austrijanci(hypo) , banke, „nadzorni“ odbori , „institucije“ koje rade svoj „posao“, ustavni sudovi,sudovi.Ne , neće nas zajebat Čačić,prijatelj Linić kao buraz Zoki Mi-la-no-vić.I susjedu se u očima vidi da me oće zajebatburninmad.Poskupila struja,plin,voda,cestarina,benzin,pdv,parking,javni prijevoz,knjige za školu,hrana...........Plaća manja i vele budi sretan da ju imaš ! Inače sam sasvim OK. Hvala na pitanju ! Lijepa naaaša domovinooo o junaaačka zemljo miiila..........hrvatska

Šta je tu je.Djeca rastu , želim im pokazati pravi put.Pravi put?Šta je to?Jesam li ja uopće na pravom putu?Baš mi jučer jedan kolega sa posla veli „ti bi najbolje funkcionirao u Švicarskoj , PS , posao , plaća , hobi , doma“ , „previše je ovdje kemije za tebe“.Šta mi želi reći , koju posluku porati?
Halo, tu sam ! Ovo je moja zemlja ! Šta ste si umislili ? Neće vas ni jedna stranka, niti jedan odbor,niti....učinit ČOVJEKOM.Čovjek je ovdje gotovo izumrla vrsta , ali „Netko to GORE vidi sve“.yes

MARATONJARA

Pola godine je skoro prošlo.
Izuzetno sam zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone , što zbog rezultata , što zbog viđenih novih mjesta,gradova i utrka.Ono što me veseli je da gotovo kad kod se napalim na rezultat na polumaratonu idem glatko ispod 1,40 a to je ono što me rezultatski zadovoljava.Očito sam u zimi dosta kvalitetno radio , iako sam dobio na vagi rezultat nije trpio, dapače.
Odlična avantura u Tominom društvu zvana Plitvički maraton i teturanje na +35 u popodnevnim satima na Jarunu(Brooks polumaraton) ostat će kao zicer priča za unuke.Od 3 najteža maratona (1.Jaska Eko , 2.Sljemenski , 3.Plitvice) , ostalo mi je još samo Sljeme i nekako sam vrlo blizu da nastupim 8.7. i tamo u ritmu treninga i upotpunim zbirku „najzloglasnijih“ HR maratona.Skopje i Lošinj , bajka.

Za nastavak sezone neki glavni cilj bi mi bio ZG polumaraton i pokušaj sastavljanja ekipe za Žumberak,Varaždin,Otok,Zagreb i Starek , osvajanje jedno od prva dva mjesta koja osiguravaju 1.ligu HUCIPT-a.Naravno zimska liga je postala već nezaobilazna , tu isto postoje neke najave za financijsku pomoć i olakšanje same organizacije , imamo neke nove zanimljive ideje , drago mi je da se Tomo,Paz zanimaju, Ed je voljan pomoći , šteta što su drugi neaktivni , al jbga , to je tako, možda se u međuvremenu javi netko novi željan aktiviranja, nikad se ne zna.

Primjetio sam među trkačima da postoji dosta različitih pogleda na sam sport , shvaćanje sporta.Nerealna očekivanja ,nerealni ciljevi.Baratanje sekundama,minutama, danevelim stotinkama, postala je opsesija , a ne bi trebala biti.Naravno da treba i nije loše težiti što boljem rezultatu i napretku ali mislim da se postavljaju letvice prerano , previsoko. Rezultat će doći , rad i trud će biti nagrađeni , ali ne pod svaku cijenu SADA.To je nemoguće.Tomo i ja smo prošli kroz cilj 149. I 150. a po facama bi se reklo da smo među prvih 5 glatko + neka jebačka novčana nagradaparty.Nemorate vjerovati , ali je tako.

Od Okvir učitavanja



Više od 25 godina gotovo svakodnevnog bavljenja sportom je iza mene.Vidjeh i doživjeh sve i svašta.Pobjede,porazi,suze,suze radosnice,titule,ispadanja iz lige,ozljede,pripreme,odlučujući golovi,tisuće i tisuće utakmica.Sport je nešto veličanstveno , nešto nepredvidljivo , sport je jedno neraskidivo prijateljstvo vezano zauvijek.Sport je droga , sport je doručak,ručak,večera.njami

Gledam sebe i slušam druge kad mi kažu „možeš brže!“. Ok dobro.Mogu.Dve,tri,pet,šest minuta,šest minuta i petnaest sekundi , ali.Šta je BIT.Bit je zadovoljstvo , biti sretan , vidjeti novi grad , družiti se sa frendovima i sve to pretrčati sa osmijehom.Niti jedna,dve,5,6, minuta ne mogu biti vrijednije od osjećaja kad si sretan i zadovoljan.Meni ne.4 sata i 40 minuta Plitvica , možete samo zamisliti kakav je to filing , kakva je to sreća.
Teško.
Morate biti ja.

Vrijeme je guštanja , vrijeme je trčanja , vrijeme je maratona! Ne požurujte me, ja ću stići.....sretan.sretan

Od Okvir učitavanja


Post je objavljen 09.06.2012. u 12:48 sati.