Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U odijelima s kravatama hodali po gradu i birtijama





IAKO JE SVE VEĆA BIJEDA I NEIMAŠTINA U NAŠOJ SREDINI,
UZ PROSLAVU OBILJEŽEN JE DAN BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE


NAJELI SE I NAPILI I NIKOME NISU POLOŽILI RAČUNE ZA SVOJE UPRAVLJANJE

Program je započeo 5. lipnja ( utorak ) 2012. godine, uz odavanje počasti u 9,45 sati "poginulim braniteljima" i polaganjem vijenaca. U središnjem parku, Trg Eugena Kvaternika bb u Bjelovaru. Zatim u 10,00 sati je bila sveta misa u Katedrali crkve Svete Terezije Avilske u Bjelovaru. U Dom kulture u Bjelovaru, I. Mažuranića 6., održana je u 11,30 sati svečana sjednica Skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije. Uz prigodna obraćanja nije se čula niti jedna pametne riječ, niti kakva poruka ohrabrenja i nade... Nitko od nazočnih funkcionera se nije mogao pohvaliti ničime - što je učinjeno u korist građana i općeg dobra. Nije otvoreno niti jedno poduzeće - niti je otvoreno novo koje radno mjesto. Uz kulturno umjetnički program dodijeljena su županijska odličja i medalje i diplome..
Župan Miroslav Čačija (HSS) nije zaslužio ni jedan mandat, kamoli što uživa dva mandata kao župan, podjeli je šest odličja vinogradarima iz svoje stranke. I to nam je cijelo gospodarstvo? U cijelom ovom trivijalnom događanju jednu stranu "trule kule" držao im je Marijan Coner i HDZ-e kao politička oporba.

Uoči današnjeg prigodnog polaganja vijenaca palim hrvatskim braniteljima u povodu Dana Bjelovarsko-bilogorske županije u bjelovarskom središnjem parku dogodio se incident. Dvojica bivših branitelja u vidno alkoholiziranom stanju najprije su ispred spomenika hrvatskim braniteljima na zemlju položila hrvatsku zastavu, a potom ga podigla i neko vrijeme držala, čime su onemogućila brojnim delegacijama polaganje vijenaca.
Pripiti branitelji svoj performans začinili su uzvicima: "E, da vidimo tko će maknuti hrvatski stijeg" i "Mi smo psi rata, a ovi danas nam pokradoše državu". Zbog ovog incidenta cijeli protokol kasnio je 15 minuta, a stvar je na kraju spasio Jakob Bukvić, načelnik PU bjelovarsko-bilogorske, na čiju su se intervenciju branitelji na kraju ipak maknuli.


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------



Post je objavljen 05.06.2012. u 23:14 sati.