Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Juniori obranili naslov - PRVACI I. ŽNL BBŽ-a

Kada se već seniorska ekipa nije uspijela uplesti u borbu za prvaka lige, juniori NK Bila ne samo da su se umiješali već su osvojili naslov prvaka, odnosno obranili prošlogodišnji i time potvrdili odličan dugogodišnji rad s mlađim uzrastima u klubu.

Nakon što su osvojili prvo mjesto u skupini jug I. ŽNL-a, juniori su odigrali dvije utakmice finala protiv prvaka skupine sjever, ekipe NK Bilogorca iz Velikog Trojstva te ih pobjedili ukupnim rezultatom 5 : 2.

Prva utakmica odigrana je u Velikoj Pisanici gdje su prvaci demolirali ekipu iz Trojstva rezultatom 4 : 0, a u toj uvjerljivoj pobjedi dva je pogotka zabio Ilija Jurić te po jedan Kristijan Jurić i Andrija Miškulin. S takvom prednošću otišlo se u Veliko Trojstvo gdje se odigrala uzvratna utakmica u kojoj su domaćini pobjedili rezultatom 2 : 1, što nije bilo dovoljno da bi se ugrozilo pitanje prvaka lige.

Uzvratnu utakmicu je na početku obilježila dominacija NK Bila, što je u konačnici rezultiralo vodećim pogotkom kojeg je s udaljeonsti od 30-tak metara maestralno postigao kapetan Ilija Jurić. Nakon toga domaćini se lagano bude te poravnavaju rezultat zgoditkom s bijele točke.

Malu zabrinutost na licima čelnika s klupe vidjeli smo pri kraju poluvremena, kada Ilija Jurić zbog prigovora dobiva drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton te kada su na samom kraju prvog dijela domaćini poveli s rezultatom 2 : 1.

Iako su imali igrača manje, mladići NK Bila su pokazali kvalitetu i pobjednički karakter, jer su do kraja utamice odlično parirali protivnicima te stvorili nekoliko puta pomutnju u redovima domaće ekipe. Za junaka ove utakmice teško je izdvojiti bilo koga, obzirom su svi akteri odigrali na zavidnoj razini, ali isticala se požrtvovnost Petrovića, Tutića i Vučinića koji nisu dozvolili napadačima NK Bilogorca da ozbiljnije zaprijete.

Čestitke svim igračima, uistinu su zaslužili svaku pohvalu, ali čestitke i stručnom stožeru odnosno treneru Saši Kranjčeviću koji odlično usmjerava mladiće i usađuje im pobjednički karakter te treneru Mariju Šimiću koji im prenosi svoj pozitivni borbeni duh.

Isto tako čestitke svim članovima uprave čija se namjera o stvaranju domaćih kvalitetnih igrača trenutno razvija u jednu lijepu priču koja je rezultirala uzastopnim osvajanjem naslova prvaka. Također čestitke i zahvala svim roditeljima koji podržavaju svoju djecu u njihovoj želji za bavljenjem sportom te pomažu u organizaciji utakmica, prijevoza i slično.

Foto-album







Post je objavljen 05.06.2012. u 21:15 sati.