Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Zadnje kolo - poraz

Iako smo se nadali pozitivnom rezultatu u zadnjem kolu utakmica u Ivanskoj odnosno Utiskanima nam nije donijela nova tri boda na konto osnovom čega smo ostali na petom mjestu tablice. Bez obzira na situaciju, pobjeda je bila cilj, ali igra u prvom poluvremenu nije bila na razini niti je prezentirala ili pokazala želju za trijunfom. Osim gola Hajtića i mrtve prilike Vega odnosno Pavića igrači Bila nisu u prvom dijelu utakmice opasnije zaprijetili domaćinima koji su takđer bili dosta rezervirani.

Iako je igra bila prosječna rezultat je bio povoljan sve do polovice poluvremena kada Ivanska u pet minuta poravnava i dolazi u vodstvo. Crna rupa u koju su ušli igrači Bila uzrok je gubitka bodova jer se kasnije Ivanska zatvorila i čuvala vodstvo, vrebajući prilike iz kontri.

Drugo poluvrijeme donijelo je odlučniju igru te poravnanje rezultata, ali niti učestali napadi nisu bili dovoljni za vodstvo, štoviše jedna kontra je rezultirala golom domaćina i u konačnici porazom NK Bila.

Utakmicu su okarakterizirale česte pojedinačne greške, pogrešna dodavanja i veći broj izgubljenih lopti, a kada se to sve zbroji teško je očekivati pozitivan rezultat koji nam je ipak bio jako blizu. U svakom slučaju sezona je završena Bilo je peti, Bilo je pokazao kvalitetu, odlučnost i srčanost, a sada je opet na redu odmor i konsolidacija te pripreme za novu sezonu.

Određeni rezime prvenstva biti će sastavljen uskoro, sastanak uprave i igrača je u srijedu pa ćemo svi zajedno vidjeti tko će kuda, tko ostaje, tko odlazi, kako uprava gleda na proteklo prvenstvo, koji su ciljevi za sljedeće itd....

Post je objavljen 04.06.2012. u 21:57 sati.