Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Zadnji ovogodišnji vjeronauk u Palmi.

Dragi svi,

Danas je posljednji vjeronaučni susret. Na njemu ćemo najaviti novi pastoralni plan za iduću godinu: kreće dvogodišnji PROGRAM CJELOVITE KRŠĆANSKE FORMACIJE. Novo je vrijeme, nove su društvene situacije, pa nam je potreban i novi, cjelovitiji i sustavniji pristup uz nove metode.

Novi pristup trebao bi biti puno više interaktivan, te bi trebao sustavno obuhvaćati područja osobnosti i duhovnosti u prvoj godini, te potom i teme iz područja osposobljavanja za društveno djelovanje kršćanina. U program bi prema potrebama bili uključivani stručni predavači za razna područja.

Sastavni dio novog programa i njegova najveća novina bit će formiranje stalnih grupa (od po 15-20 mladih) koje će se oformiti već nakon prvih prve stručne teme. Cilj i smisao ovih grupa jest stvaranje mogućnosti za diskusije, analize, temeljitije upoznavanje i stvaranje osjećaj pripadnosti. Vjerujemo kako ovim programom dalje krećemo u ostvarenje onoga što je SKAC davno u svom statutu zapisao.

Dođi i vidi kako točimo „novo vino u nove mješine!“, reci svoje mišljenje, podrži nas, proširi vijest. Za kraj, uz druženje i čaj s nama i zapjevaj…

dođite svakako!

Tvoj SKAC i pater Ike

Post je objavljen 04.06.2012. u 11:10 sati.