Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vardarka

Marketing

Falilooo

Čitam ali niti ne mislim na pisanje ,odurna ja .....malo povlačenja u te neke druge vode me odvuklo iz blogo sfere ali navike su navike a kod mene se vrate poput bumeranga i godinama poslje ....sama sebe užasavam činjenicom .
O tome što se desilo ili nije ćemo nekom drugom prilikom u hodu ...kako shvatih bolje mi je istresti se ovdje nego na nekim drugim razinama ....uvjek neko nešto krivo shvati ...zato uvježbah onaj plavoglavi glupavi osmjeh kada me smaraju a u glavi moj film . ;) i djeluje ,djelujeeee ,rekla sam ja da ću naučiti biti kučka kako god ,doduše malo je duže jel trebalo ali to ćeš . :P
Oduševljavaju me u zadnje vrijeme slike nad gradom kao dolazak Apokalipse ,ovo vrijeme je skroz poludilo ali mi se posrećilo ,čak ubrah par dana godišnjeg a da nije padala kuša,da ne povjeruješ ....i vratila se među žive što se tiče kava ,ma k vragu i posao što više radim isto imam ,neznam jel to normalno otići na kavu u jakni i skidati se na povratku (dobro nisam baš ali skoro :D) ali dođoh ,vidjeh i sve je isto ..baš ti ga sve .
Vratim se doma i zasipaju mi zid sa Gay prideom ,zabole me ,smetaju me homoseksualci DA ,samo zato što mi nabijaju nos da su to što jesu .... a ostalo mi je sve normalno kad se dvoje,troje ,kolikogod slože :P .Ali mi stvarno nije glavna tema hoće li biti na rivi ili što ja znam gdje ,može i pred mojom kućom u slučaju da ne spavam ,što se mene tiče .Bujrum im ! Ako tko bude imao kakve dobre štikle neka ih samo ostavi po prozorom .;)



http://www.youtube.com/watch?v=ivS6MvXFvPw&feature=endscreen&NR=1

Post je objavljen 02.06.2012. u 17:25 sati.