Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Animafest - sretan ti 40-ti rođendan!Snimio: Vanja


Izradio i snimio: Vanja


Ovih dana je toliko raznih zbivanja da se jedva stižem informirati o njima, a kamoli otići na njih ili čak napisati post ... proljeće je uvijek takvo: zanimljivih zbivanja je uvijek više negoli to jedan običan smrtnik poput mene stigne pratiti. wink Stoga, najbolja je strategija odabrati neko od njih pa onda "uroniti" u njega koliko mi već okolnosti dopuštaju.

Nadam se da ste tako primjetili da se ove godine odigrava jubilarni 40. Animafest, festival animiranog filma. Njegovo prvo izdanje održano je 1972. godine (i time je Animafest drugi najstariji evropski festival animiranog filma) i otad se Animafest održava svake dvije godine uveseljavajući i mlade i stare svojim programima. A kako su meni uvijek zanimljivi oni programi koji ostaju u sjeni, daleko od glavne pozornice i svjetala najjačih reflektora, tako ću vam sad pokazati kako je izgledalo na dječjoj radionici animacije koju je (uz svjetlo jednog reflektora i prisustvo jednog prosječnog foto-aparata) za zainteresiranu djecu pripremila i vodila animatorica Petra Zlonoga.

Neću vam odati što su klinci radili sa Petrom (rezultati će se moći vidjeti danas, na završnoj radionici), no reći ću vam da su vam ostala još dva dana (danas, subota, te sutrašnja nedjelja) za uživanje u animiranim filmovima kojih se na ovome festivalu broje u stotinama - program i sve ostalo što vas zanima o festivalu pogledajte OVDJE. A sad pogledajte i nekoliko fotki sa spomenute radionice!Dio ekipe na radu. Snimio: Vanja


Surađivala je i pčelica Maja! wink Snimio: Vanja


Priprema scena. Snimio: Vanja


Stavi, snimi, pomakni, snimi, pomakni opet, snimi ... Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


"A što sada?" Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Fotka za arhivu. Snimio: Vanja


Post je objavljen 02.06.2012. u 09:28 sati.