Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

El, Đi, Bi, Ti, opet napada...





Ah, opet o njima....svake godine oko lipnja, uvijek određeni manjinski krugovi imaju svoje proslave, dane mladosti, parade ili pak borbe antifašističkog dana....

...tako sada na red poslije kumorovčadi, dođu na red muškoložnici i vulvolizače...jadne i prestrašene, uzdrmala ih i zgrozila izrečena istina iz usta Zorana Vinkovića, člana HDSSB-a, koji je hrabro i odlučno ustao u obranu Istine, koja kada se jasno kaže drma brdima i dolinama, te nikoga ne ostavlja ravnodušnim, osim ako dotična budala glupi nedodirljivo na jednoj od babilonskih kula(koja će se srušiti kad-tad).
Gospodin Vinković, je ovom svojom izjavom i danas izrečenim u Saboru(Hrvatskom-Državnom) svrstao u red takozvanih „homofoba“. Osim što je to mrska i osuđujuća poštapalica, ona može biti i pohvalna kada se shvati, da ti što lijepe te novokomponirane riječi onima koji eto nisu bolesni i pederi kao oni, dolaze upravo od jugoslavenčadi, komumanjara, dece iz mešanih brakova, te izroda konfidenata tajnih službi. Komunizam koji je velika laž, te Jugoslavija koja je bila frankenštajn tvorevina masona i domaćih sluga, te su raznorazni hohštapleri živjeli i djelovali u takvoj laži i zlu, danas oni opet u ime tobožnjih ljudskih prava(nema ljudskih prava, samo Božji zakon), euroatlanskih integracija, tolerancije, te još nekih debilnih naziva se progone onih koji su pokazali ljudsku hrabrost, te se usudili izreći glas svoje savjesti. Danas takvih nema mnogo koji će jasno i glasno reći da je protivno Božjem nauku biti homoseksualac ili podržavati homoseksualizam, a da su na poziciji moći, gdje će jasno izrečena istina imati odjeka. Druga je stvar, što je netko strastveni i neustrašivi borac za Kristovu stvar, onako za po doma ili u svojem sokaku. Svi nešto mute kada ih se pita za jasni stav o tome, a prijeti im da bi i na najmanji mogući način mogli biti progonjeni zbog istoga.

Zbog gore navedenog mislim da je gospodin Vinković učinio pravu stvar, samo da to nije politička igra za još koji bod ili glas na nekim izborima. Ili da kasnije ne povuče svoje izjave i stavove. Mogli bi sada ovi borbeni istospolci, njemu u inat ići organizirati svoje bedastoće baš u njegovom gradu, gdje je gradonačelnik. Eh, baš bi tada imao gospodin iz HDDSB-a, priliku dokazati svoje stavove. Mada mislim da za pravo suprotstavljanje javnom nemoralu, treba puno više nego toga za napraviti, nego što bi to radila neki pojedinac ili stranka ne određenim pozicijama moći, bilo da su one državne ili lokalne. To ne bi uopće trebala biti politička borba, nego borba onih koji ne žele da im uvezeni prostački običaji sa nemoralnog Zapada prljaju javni prostor, gdje bi trebala vladati kultura oni koji prevladavaju u istoj. Nikakve bedastoće sa multi-kulti ovdje ne dolaze u obzir. Treba cijela jedna fronta oni koji se žele suprotstaviti ne samo zlu homoseksualizma, nego svakom drugom zlu koje želi imati „pravo javnosti“. Jasno da mafija ne želi imati pravo javnosti, pa ne paradira gradovima Italije, da pokažu da postoje, jer je to zlo, nego se borba protiv nje ostavlja organima reda i savjesti svakog pojedinog čovjeka. Naša antihomoseksualna fronta treba bi ići da odzola, odnosno iz baze da preuzme vlast il' da barem natjera oni koji su na vlasti da uzmu u obzir i naše stavove, te da ne padne na koljena pred homićima i onim koji njih vole. Na koga ovdje mislim kada velim fronta? Mislim na katoliče vjernike koji bi se trebali više, jače i bolje zauzeti u obrani kršćanskih vrijednosti i Kristove stvari. Po župa kao baznim stanicama otpora valjalo bi organizirati vjernike, te ih u putiti da se na primjer kada homići, žele da prođu određenom rutom svoje povorke razvrata, jada i sramote da tamo dođu i pripriječe im put, ne ulazeći u nikakav, pa ni verbalni sukoba sa njima. Jednostavno vjernika bi bilo više te jadni homići ne bi imali kuda, a policija ne bi mogla mnoštvo vjernika lako maknuti, a da ne izazove veći sukob. Možda ovo izgleda kao utopija, ali ljude treba samo malo animirati da se pokrenu za pravu stvar, te onda dolazi i blagoslov sa Neba, te ljudi na Zemlji kada brane Njegovu stvar mogu činiti čuda.

Nažalost, možda opet na ovom splitskom okupljanju šetača po putovima revolucije, bude nekih koji ne budu baš razumjeli njihovu revoluciju, nego budu kao pravi Kontrarevolucionari počeli napadati svoje neistomišljenike. Za Zagreb, znam da neće uopće reagirati na javni nemoral homića, nego će kao mačka na LSD-u, samo nijemo i mirno promatrati kako joj homoseksualni miš hoda po glavi. Zašto? Zato što je Zagreb grad duhova, gdje stalno pobeđuje SDP, za kojeg glasaju komunjare, penzići i nacionalni manjiski svetosavci. Zagreb nema dušu, Zagreb nije katolički grad, Zagreb je oaza za sitne duše i mutikaš, ali o tome možda u nekom drugom postu...Zagreb još samo čuva Gospa.

Na dan grada Zagreba, 31.svibnja, Majke Božje od Kamenitih vrata
menitih vrata


Post je objavljen 31.05.2012. u 20:51 sati.