Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dobio sam partiju za koju nisam znao bih li znao dobiti

Čisto intuinitivno je išao kralj prema kralju, vrag bi znao jel se to dalo kako spriječiti, u konačnici je bijeli konj izvisio.
Lijepo se družiti, baš sam uživao jučer, Skaska mi nekako zaokružila doživljaj virtuale za 10. Kad je spomenula da bismo mogli napraviti neki državni tulum, sjetio sam se red7.de zajednice devedesetih godina prošlog stoljeća. Održano je kompjutorsko glasanje za najbolju njemačku virtualnu zajednicu i sa šokantno velikim brojem glasova osvojili smo treće mjesto. Proslavilo se organiziranom višednevnom feštom u živo i iako sam bio među popularnijim članovima tamo, nisam uspio doći i bedž s mojim nickom je ostao nepodignut, virtualno sam ga vidio na stolu uz agilne organizatore.
Kad je bilo najbolje krenulo je naopako, kupila ih je druga ekipa, promijenjeni su dizajn i koncepcija i zajednica je propala, nestala sa svim našim prilozima u virtualnom ništavilu, sjećam se, prije gašenja je zadnja poruka bila da smo dobrodošli na pro7.de, malo sutra, nitko od starijih članova nije ih poslušao.
Nakon toga bih se često sjetio onog, kad vidiš zvijezdu kako najjače i najljepše sjaji, u stvarnosti je odavno ugašena.
Blog.hr od početka životari negdje ispod prosjeka takvih europskih zajednica pa ne bi postojala opasnost strmoglavog pada, dakle družimo se ljudi, evo danas mi je najavljena mogućnost skorog regionalnog sastajanja.









Post je objavljen 27.05.2012. u 19:48 sati.