Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/proljetna

Marketing

Tu sve ludo


Milka (da prostiš) drka na Ifigeniji. Ifigenija cica Milku dok joj je mače koje je okotila prije neki dan sigurno krepalo od gladi jer se ne čuje nit vidi, a ova joj nit dolazi nit sise daje. Bitno da ona cica kuju kojoj se ove godine u naletu okolnih cuckova ništa nije uhvatilo na stijenke.

Sutra su mi pune čet'ri banke. Dvadeset kila teža nego prije deset godina, al sigurno lakša dvadeset kila koliko ću ih imati za nekih dvadeset godina (ako ne i prije). Ako poživim još toliko znači da ću dočekat još nekih jedanaest smakova svijeta. Ako ne, koga briga. Generali će prije s robije nego ja do penzije, a kad vrisnem i preselim se u Čistilište, djeca će imati para za kupit dobar Golf dvojku iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Pop ubije političara, neradnici se nagrađuju, radnici budalasto šute i vjeruju da je pravda spora al dostižna. Odgrist ću nokat na malom prstu i gristi zubima. Da ga ispljunem ili progutam sasvim je svejedno jer nakon sedam minuta grickanja i zaboravim što mi se to nalazi na resici.
Lijena djeca ne znaju pravopis, a žele postati akademski građani ove zemlje i naravno da su svi ostali krivi osim njih samih. Prije neki dan pao snijeg i sada svi vjeruju Severini kad reče da je vidjela snijeg u maju (a mislili su da je koristila samo pjesničku sliku).

Puževi golaći mi pojedoše salatu, ostaviše slinu u toliko sloju da ono što ostaviše mogu koristiti za decoupage.
Imam jednog susjeda bosanca, drugog odbjeglog četnika, iza leđa livadu, a preko puta ugnijezđen čopor lisica.

Nisam na antidepresivima.
Još.

Post je objavljen 25.05.2012. u 00:53 sati.