Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO SE JE UKAZALA VELIKA GOSPA NA LEPIRCU



ZNA SE - KAKAV JE SVE BIO KRIMINAL SA INDUSTRIJSKIM ZEMLJIŠTEM - ADLEŠEČ - PEVAC


ŽELJKO NIMŠ SAVJETNIK ĐURĐE AdLEŠ

Počeli radovi na izgrqdnji infrastrukture u Slobodnoj zoni Novi Borik-Lepirac
U srijedu, 17. svibnja 2006. godine službeno su počeli radovi na izgradnji komunalne infrastrukture u Slobodnoj zoni Novi Borik-Lepirac.
Početku radova nazočila je gradonačelnica Đurđa Adlešić sa suradnicima, te general bojnik Drago Lovrić, načelnik Uprave za operativne poslove Glavnog stožera RH sa suradnicima.

Slobodna zna Novi borik - Lepirac, veličine 36 ha, nalazi se sjeverno od grada uz sjevernu obilaznicu. Prodano oko 6 ha zemljišta dvojici stranih investitora : talijanskoj tvrtki za proizvodnju drvene stolarije i talijanskoj tvrtki za proizvodnju građevinskog stiropora.

Do sada investirano tri milijuna kuna za elektroenergetsku mreža kroz cijelu zonu i javnu rasvjeta)

Radovi počinju izgradnjom na plinske mreže, zatim vodovoda i odvodnje otpadnih voda Izvođač radova na izgradnji infrastrukture – Elektrometal d.d. Bjelovar, a predviđena investicija je šest i pol milijuna kuna bez PDV-a.

Planirani rok završetka radova je tri mjeseca (oko 20. kolovoza) ukoliko vremenski uvjeti dozvole.

Talijanska tvrtka Stiropor MG u Slobodnoj zoni Bjelovar Novi Borik - Lepirac kupila je zemljište od tri hektara za oko 2,4 milijuna kuna. Ugovor o tome potpisali su gradonačelnica Bjelovara Đurđa Adlešić i direktor Stiropora MG Dario Paoli. Talijani će, kako je najavljeno u srijedu, prozvoditi građevinski stiropor, a u drugoj fazi poslovanja strojeve za proizvodnju stiropora.
br> Paoli je rekao kako će u početku zaposliti 25 osoba, a kad se postigne puna proizvodnja zapošljavat će oko sto radnika. Ugovorom su, istaknuto je, prodane i posljednje slobodne parcele u bjelovarskoj Slobodnoj zoni koja se prostire na ukupno 36 hektara.

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------


Post je objavljen 22.05.2012. u 14:09 sati.