Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srdradonic

Marketing

najbolji smo u županiji, osnivači županijskog saveza i vrsni plesači

Proglašenjem, Srećka Živkovića zaslužnim sportskim djelatnikom za 2011 godinu, cijelo naše društvo i njegovi članovi su dobili najveće priznanje na županijskom nivou.
Ovakvo priznanje zaslužuje sredina koja je jedinstvena i odlučna da ideje provodi i realizira. Ponosan sam što pripadam ovoj sredini i što smo dokazali da i male stvari pumo vrijede. Već 10 godina radimo na raznim sportskim područjima, organiziramo, dogovaramo, pomažemo, sudjelujemo i realiziramo i zato HVALA na priznanju.
Velika je čast, za ŠRD, da je naše društvo i naš član dobio priznjanje uz najbolje spotraše Ivana Zoričića i Antoniju Mišura.








16. svibnja 2012 g. u Kninu održana je osnivačka skupština Saveza sportske rekreacije "sport za sve" Šibensko kninske županije.
Za predsjednika je izabran naš dobar poznanik, višegodišnji sportski djelatnik Dragan Lujanović.
Do predsjednik i član petero članog predsjedništva je i Srećko Živković. Više detalja naknadno,...





Imali smo i želju i obavezu, pozdraviti polaznike plesne škole salse, "Beso", koju vodi naš član Vlatko Živković i Ana Marinov kao instruktori plesa. Plesna sekcija je dio projekta koji je Vlatko pokrenio u Drnišu i Kninu, a koje je naše društvo pozdravilo kao odličnu ideju ,...



(3777)

Post je objavljen 17.05.2012. u 22:20 sati.