Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fit4life

Marketing

Kako doći do lijepo oblikovanih trbušnih mišića?

Definitivno jedna od najpopularnijih mišićnih skupina i tema što se fitnessa tiče. Toliko toga je napisano o tome, a toliko malo vlasnika tih ljepotana.
Zašto je to tako?



Pa krenimo onda!

Neću vas zamarati anatomijom trbuha, to možete lako pronaći na internetu. Svi članci o ovome uglavnom počnu obećavajuće, a završe tako da se pitate : "Dobro što sam upravo pročitao/la?"
Previše stručne terminologije, i nepotrebnog objašnjavanja.

Moramo znati osnovno pravilo kada su u pitanju trbušni mišići, a ono glasi: TRBUŠNJACI SE DOBIVAJU U KUHINJI, A NE U TERETANI !!!

Što to znači?

Svakodnevno u teretani viđam debeljuškastu ekipu koja "pumpa" deset puta više trbušnjaka nego ja, a opet imaju mlohav trbuh dok ja imam six pack.
Vjerovatno se pitaju u kakvom to okrutnom i nepravednom svijetu živimo!



Ali da znaju jednu stvar od krucijalne važnosti ne bi se čudili: možete radit trbušnjake do preksutra, možete imati six pack grčkog boga, isklesanog do savršenosti ako imate masnih naslaga preko njih. Nemojte krivo protumačiti i misliti da ih ne morate raditi. Naravno da morate, ali prije svega morate se rješiti masnih naslaga koje prekrivaju vaš cilj!

Krenimo s ovim jednostavnim koracima:

1. Smanjimo ugljikohidrate i masnoće u prehrani
2. Povećajte broj aerobnih treninga
3. Izbjegavajte nepotrebne kalorije
4. Prehranu organizirajte u više obroka kako biste ubrzavali metobolizam
5. Ne lažite sami sebe


Ako želite postati vlasnik six pack-a, sada znate i kako. Nemojte izgubit motivaciju i obeshrabriti se nakon nekoliko dana, jer brzi i zdravi rezultati ne postoje. Sve u životu je maraton, tako i ovo.

Domagoj.


Post je objavljen 14.05.2012. u 12:38 sati.