Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safiris

Marketing

ZBIRKA POEZIJE "SVJETLOSNI ZAGRLJAJI" - 1.digitalno izdanjeIzrada naslovnice: Željka Košarić - Safiris

Velika mi je radost i zadovoljstvo, predstaviti moje prvo digitalno izdanje zbirke poezije „Svjetlosni zagrljaji“.

Kroz godine virtualnog druženja, rođeno je dosta pjesama. Neke su već sljubljene u prvoj tiskanoj zbirci poezije „Zvjezdani šapat Duše“, a novostvoreni dio njih poželio se stopiti u svjetlosnom zagrljaju, koji je ovaj put obogaćen i mojim fotografijama. Kroz svjesno planinarenje, šetnju prirodom, u druženju s prekrasnim ljudima, često sam fotoaparatom uočavala sitne detalje, koji su se savršeno uklopili u igru riječima i svjetlošću, a kao rezultat te zaigranosti stvorena je zbirka poezije „Svjetlosni zagrljaji“.

Kao i uvijek do sada, zahvaljujem svima koje susrećem na putu, a posebno bih zahvalila ovim dragim ljudima;

Iskreno zahvaljujem dragim prijateljima koji su mi pomogli na mnogo različitih načina: Borisu Pecigošu na savjetima kojima me pratio tijekom kreiranja knjige; prijateljici Maji Laboš na nesebičnom radu oko lekture te toplim riječima bodrenja; virtualnom prijatelju K.M. čija me strpljivost vodila u savladavanju početnih koraka pri digitalnoj obradi knjige; Kristini Kurtović na ljubaznom ustupanju fotografije.

Zbirka „Svjetlosni zagrljaji“ je kao publikacija pohranjena u Hrvatskom arhivu weba Nacionalne i sveučilišne knjižnice Zagreb


haw.nsk.hrZbirku u PDF formatu možete pogledati i preuzeti na linku:

SVJETLOSNI ZAGRLJAJI - 1. digitalno izdanje zbirke poezije


ili na


SVJETLOSNI ZAGLJAJI - SAFIRIS


Svjetlosni zagrljaj svima!

Željka Košarić - Safiris


Post je objavljen 17.05.2012. u 00:30 sati.