Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mk-uskopljanke

Marketing

DOJMOVI S DANAŠNJEG NASTUPA

Ribice moje, polako ali sigurno plove profesionalnim vodamacereksmijeh

Danas smo odradili jedan u nizu nastupa, ovaj put je to bilo u Prozoru-Rami, gdje smo zajedno sa limenom glazbom Oružanih snaga BIH, obilježili 20. godišnjicu HVO-a Prozor-Rama. Što drugo reći nego da su cure bile fenomenalne... onako ih vidjeti kako popeglane predvode povoruku, bila sam najponosnija na svijetu yes

Poslije toga smo bili prisutni na polaganju vijenaca, gdje su cure opet pokazale da je tako lijepo kada se to odradi sa stilom... cure u svom redu...limena glazba iza nas....vojnici ispred nas... lijep prizor, za svakoga tko je bio tu.

Slušati ljude sa strane, kako se pitaju čije su cure, odakle, kako su fine, lijepe, zgodne i prelijepe.... ja sam jednostavno rasla i rasla i rasla... Curke moje, danas ste se pokazale, dokazale da to možete i hoćete, vjerujem u vas da će i dalje tako biti.

Poslije nastupa je bilo naslikavanja, išli smo na zakusku koja je upriličena za sve sudionike, a za nas je bilo posebno mjesto partynjamizubo

Također mi je užitak bio gledati svoje Ramske cure, za koje garantiram da će u skoro vrijeme biti isto tako lijep, zgodan, fin prizor u svom gradu i u svakom u kojem budu nastupali :)

Curke moje...voji ja vas cerek

jubiii... kiss























Post je objavljen 08.05.2012. u 22:20 sati.