Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Izbori u Srbiji

U siječnju 2010. godine, analizirajući numerološke podatke Republike Srbije, došla sam do zaključka da Srbiju numerološki određuju ponajprije brojevi 1 i 5. Pokazala sam kako ta dva broja prate Srbiju kroz povijest – u prvom slučaju, kao najvažniji brojevi u datumima najznačajnijih povijesnih događaja, i, u drugom, kao dominantni brojevi u numerološkim podacima najvažnijih političara.

Republika Srbija proglašena je 5.6.2006, a već sam datum proglašenja sadrži njezina dva najvažnija broja : 5, kao „dan rođenja“ i 1, kao broj Životnog puta.

To znači da je Srbija ove, 2012., godine u osobnoj godini broj 7, godini koja naglašava bavljenje sobom, promišljanje, sagledavanje svari u široj perspektivi – i po tim osobinama ova je godina odlična za održavanje izbora. Sam dan izbora je u osobnom broju 9, pa predstavlja dovršenje jednog ciklusa i energetski se otvara narednom ciklusu, ali donosi i veliku nervozu, sklonost dramatiziranju, u prvom su planu velike opće teme, a ne teme iz konkretnog života.

Od šest stranaka koje sam numerološki obradila, a vezano uz današnje izbore, već u samom datumu osnivanja tri imaju broj 5, a jedna broj 1 – ovo navodim samo kao ilustraciju kako su energije brojeva 5 i 1 važne i nezaobilazne u političkom životu Srbije.

No, za ovu priliku, podrobniju analizu stranaka i njihovih lidera neću objaviti, nego samo prognozu uspješnosti nekih od njih na današnjim izborima, koji počinju za nekoliko sati.

Prema podacima s interneta, Demokratska stranka Borisa Tadića osnovana je 3.2.1990., što znači da je stranka u osobnoj godini broj 1, osobnom mjesecu broj 6, i osobnom danu broj 3. Tko god je bar malo čitao moj blog, zna da su brojevi idealni za veliki uspjeh. Jedino je broj osobnog dana 3, inače broja lakoće i sreće, dobiven preko broja 12, broja žrtve što će malo obilježiti inače veliki uspjeh.

Boris Tadić rođen je 15.1.1958. Rođen je, dakle, na Životnom putu broj 3, a kako mu je broj 3 i broj osobne godine znamo da mu je ova godina karmička – posebno važna i energetski snažna godina i, znajući osobne podatke ostalih kandidata, zaista bi sve osim njegove pobjede za mene osobno bilo jako veliko iznenađenje.

Srpska napredna stranka osnovana je 10.10.2008. To znači da joj je osobna vremenska vibracija identična vibraciji države: godina u broju 7, mjesec u broju 3, dan u broju 9. Odnos brojeva nije tako međusobno skladan i optimističan kao Demokratskoj stranci, no kako su vibracije stranke ujedno i vibracije države bit će zanimljivo vidjeti hoće li ta činjenica predstavljati možda kvalitetu koja se može natjecati s, po sebi, vrlo sretnom kombinacijom brojeva Demokratske stranke.

Tomislav Nikolić rođen je 15.2.1952., što znači da je ove godine u osobnoj godini broj 4, a dan izbora bit će za njega u osobnom mjesecu broj 9 i osobnom danu broj 6. Vibracija broja 4 donosi brojne teškoće, probleme, prepreke, rijetki su izuzetni uspjesi pod ovom vibracijom, pa se, za pozitivnu realizaciju, traži puno upornosti i odlučnosti.
Nikolić se s energijom ovog broja nosi bolje i lakše od većine drugih ljudi, jer su mu dvije najvažnije numerološke pozicije u imenu i prezimenu u broju 4, zna kako tu vibraciju realizirati na najbolji način - može li to biti dovoljno da pobijedi Tadića u njegovoj karmičkoj godini?


Socijalistička partija Srbije je u osobnoj godini broj 1 i brojevi su joj poprilično skloni, pa mogu očekivati priličan uspjeh, no Ivica Dačić, u osobnoj godini broj 7, bit će težak partner za pregovaranje pri eventualnom koaliranju.

I Srpska radikalna stranka mogla bi biti zadovoljna rezultatima izbora – međusobni osobni brojevi stranke i osobni brojevi Vojislava Šešelja skladni su i mogu donijeti relativan uspjeh.


Post je objavljen 06.05.2012. u 04:04 sati.