Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Ubilački instinkt

Uvijek me čudi koliko muškaraca nema ono što zovem "ubilački instinkt". Ona magična sposobnost, po funkciji jednaka nadnaravnoj sposobnosti preciznog i ujednačenog određivanja ženske privlačnosti čak i bez osjetila vida, trebala bi biti jednako jaka i genetski uvjetovana jer je u istoj mjeri korisna za parenje i nastavljanje gena. Pa ipak, primjećujem teško odsustvo te osobine u današnjem društvu.

Što je to "ubilački instinkt"? Opustite se, nema veze s nasiljem. "Ubilački instinkt" je samo sposobnost preciznog određivanja interesa žene za sebe, tj. prepoznavanje signala. Imati ubilački instinkt znači imati aktivno znanje o lakoći ili teškoći potencijalnog upada, interesu za mene bilo koje žene s kojom je ostvaren prošli kontakt, te stanju seksualnog odnosa i veze.Ukratko, ubilački instinkt se sastoji od preciznosti poimanja sljedećih situacija:

- "mogao bih prasnuti ovu"
- "ovo je bezveze i nije vrijedno napora"
- "njeno odbijanje je samo drama test"
- "mogu postići nešto sitno uz jako puno igre"
- "ove su spremne na seks za jednu noć"
- "sviđam li joj se ili me samo koristi za malo pozornosti?"
- "opet će se naći sa mnom ako se ne budem ispričavao"
- "stvarno ne može doći" vs. "samo me zavlači"
- "želi li stvarno da joj kažem što mislim o njoj?"
- "želi li se ona stvarno naći sa svojim bivšim i je li to opasno?"
- koliko i kakva vrsta igre je potrebna za njeno osvajanje?
- je li ona materijal za nešto dugoročno?


Meta locirana!

Dobre vijesti su da se ubilački instinkt može razviti vježbom i učenjem. Točnije, njegov rast se ostvaruje na dva načina: praktičnim iskustvom, i razumijevanjem motivacija na seksualnom tržištu. Sa svakim mjesecom prakticiranje igre, tvoj ubilački instinkt će nesumnjivo rasti, sve dok se jednog dana ne nasmiješ na pomisao da nekada nisi imao pojma je li neka tamo bila zainteresirana za tebe, i možda čak s pomalo gorčine shvatiš da si propustio neke prilike.

Bon voyage!

Post je objavljen 06.05.2012. u 01:43 sati.