Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTIT NE SMATRA VIŠE IVU JOSIPOVIĆA SVOJIM PREDSJEDNIKOM



TO JE NAJBITNIJE PREDSJEDNIKU - ŠTO ĆE KAD NEMA DRUGOGA POSLA

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je kod sebe organizatore "Split pridea" te izaslanike "Kontra", Iskorak" i "Domine", koji će se organizirati na Gay paradi 9. lipnja 2012. godine.

Organizatori pridea od Josipovića su zatražili potporu za održavanje manifestacije, ali i pravo na obiteljski život istospolnih brakova, što će biti i zahtjev prosvjedne povorke.

Potporu od Josipovića su dobili, ali zbog protokolarnih obveza predsjednik na njemu neće sudjelovati. Prošle godine "Gay parada" nije uspjela, jer građani Splita su napali s kamenjem povorku homoseksualaca i lezbijki. Čak su se sukobili i sa policijom...

Predsjednik Ivo Josipović će posjetiti 26. svibnja 2012., udrugu Domine - za medije je izjavila Sanja Juras iz udruge Kontra. Koja se je požalila predsjedniku: da institucije države u Splitu nisu radile svoj posao.

Predsjednik Ivo Josipović vrlo često prima predstavnike u svoj ured na Pantovčaku homoseksualne i lezbijske predstavnike.. Sramota je - da predsjednika ne zanimaju udruge za ljudska prava, jer sve više ima kršenja ljudskih prava, gdje mnogi građani nemaju pravo na rad i svoj dom...

Udruga "ŠTIT" najoštrije osuđuje ponašanje predsjednika Ive Josipovića, te više ga ne smatra svojim predsjednikom države, jer pristrano se i neodgovorno ponaša kao čelni čovjek zemlje.

U Bjelovaru, 03. svibanj 2012. godine
----------------------------------------------
Vođa pokreta ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
----------------------------------------------



Post je objavljen 03.05.2012. u 21:10 sati.