Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Najava novih događanja


Dragi blogeri, dragi dobri ljudi. Proljeće je u punom zamahu. Došli su nam lijepi dani (pomalo i ljetni) a to je znak da smo i mi puno više aktivniji.
U suradnji s Mladima HSS-a Donje Dubrave a na inicijativu nas roditelja u tijeku je potpisivanje peticije za izgradnju lifta u Domu zdravlja Grižanska 4, Zagreb.
Navedeni Dom zdravlja pokriva trećinu stanovništva gornje i donje Dubrave a obzirom da se na katu nalazi više izabranih doktora (doktori opće prakse, pedijatrija, stomatolog, okulista, ginekologija, laboratorij…) pristup invalidnim osobama kao starijim i nemoćnim itekako je otežan. Nadamo se da će naša peticija uroditi plodom i da će vladajuće strukture naći sredstva za izgradnju lifta. Ovom prilikom još jednom velika hvala Mladima HSS-a Donje Dubrave a posebno Ivi, Krešimiru i Zvonimiru na svestranoj pomoći oko našeg projekta za izgradnju lifta u Domu zdravlja Dubrava.

Krajem svibnja mjeseca, točnije 26.05.2012.g na terenima NC Maksimir organizirati će se humanitarni turnir u malom nogometu gdje će prihod sa turnira ići na Anjin žiro račun za daljnje liječenje, nabavku invalidskih pomagala i potrebnih lijekova. Uz sudjelovanje desetak malonogometnih momčadi biti će to jedno cjelodnevno druženje uz jelo i piće koje će trajati sve do 17h. No više o tome u jednim od sljedećih javljanjima.

Image and video hosting by TinyPic

Do novog javljanja, jedan veliki pozdrav wave od nas roditelja i jedan veliki cmok kiss od Anjice.



Post je objavljen 29.04.2012. u 17:30 sati.