Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Akreditacije za medijsko praćenje SHKM u Sisku

Medijske kuće, novinari i fotoreporteri zainteresirani za praćenje Susreta hrvatske katoličke mladeži u Sisku 5. i 6. svibnja 2012. godine zahtjev za akreditaciju mogu uputiti elektronskim putem od 23. travnja do 1. svibnja na email adresu Ureda za odnose s javnošću Sisačke biskupije mediji@biskupija-sisak.hr. U prijavi je potrebno navesti naziv medija, ime i prezime novinara, kontakt telefon i email adresu. Ukoliko novinarska kuća dolazi s vozilom u prijavi je potrebno navesti registarsku oznaku vozila i tip vozila (osobno vozilo, kombi itd.).

Predstavnici medija svoje akreditacije mogu podići od 1. svibnja do 4. svibnja u Uredu za odnose s javnošću Sisačke biskupije, Trg bana Josipa Jelačića 1, Sisak od 8 do 16 sati, odnosno na sam dan Susreta od 7 do 12 sati.

Press centar smješten na mjestu središnjeg misnog slavlja biti će otvoren za rad predstavnicima medija u subotu 5. svibnja od 12 do 20.30 sati. Unutar Press Centra postojat će mogućnost naknadne akreditacije i mogućnost besplatnog korištenja internet veze putem HotSpota.

Medijske kuće s posebnim zahtjevima molimo da taj zahtjev upute Uredu za odnose s javnošću Sisačke biskupije na email mediji@biskupija-sisak.hr ili na telefon 044/544-560 najkasnije do 30. travnja.

Sve dodatne informacije, kao i program Susreta možete potražiti na stranicama Ureda za pastoral mladih Sisačke biskupije www.mladisb.hr

Post je objavljen 25.04.2012. u 10:34 sati.