Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Još malo o Fejsu :-))

Ne da mi se tražiti kad sam ga otvorila, ima tome dana i dana, posebno noći. Prvo sam se dugo odupirala, mrvicu me užasava ideja imena i prezimena na netu. Posebno na dijelovima neta kojima se krećem. Uvijek naleti neki bolesnik, a sasvim je druga priča hoće li mi se nakeljiti na nick najdraži il' na ono kaj mi piše u osobnoj :-)).

No, ne moram biti imenovanoprezimenova, mogu eskivirati. Mogu i ne staviti fotku, kaj obično ionako završi tako da je maknem. Dosadi. Dovoljno mi je kaj se moram tu i tamo pogledati u špigl, kud još da u sebe buljim i na netu :-)).

I tako to krene. Prvo sam bila tu i tamo. Svratih jednom u mjesec-dva-tri, vidim kaj sam sve propustila, kažem da više neću, neodlučna je l' neću propuštati ili uopće neću na Fejs :-)).

Zatim je počela familija. Volim ja njih sve, ali moja najzadnja nedoumica oko Fejsa baš ima veze s familijom mi najdražom jedinom :-)).

Svugdje gdje god sam na netu, mogu lajkati, šerati, komentirati itd. Mislim ono, sufram recimo najbezazlenijim tjubovima, poput redtjub (:-)) ) i slučajno lajkam. Kaj nakon toga? Da se vubijem sad ili odmah :-)).

Nije tu problem familija. Oni su svi divni, širokih pogleda, smisla za humor. Ali, di je tu moje osnovno pravo na intimu, privatni prostor? Propalo čim sam došla na Fejs?

Ili još gore, kaj ak' lajkam neko čudo od onih stvari koje se kao ne smiju radti? Skidati knjigice, programčiće, filmiće? Ionak' se pola tih sajtova redovito gasi pa me dočeka ono čudo od poruke o kršenju autorskih prava. Nije ni čudo, kad netko lajka.

Još zamjerki :-)). Kaj s onima koje imam, a nekako smo prestali komunicirati? Ne želim ih maknuti, jer eto, tko zna možda ćemo opet, a jednako tako se ne osjećam baš najljepše kad čitam o detaljima iz njihova života koje bismo trebali raspredati na kavama.

Za taj moralni problem otkrih rješenje koje mi Fejs nudi, da se ne pojavljuju mi na zidu. Savršeno i za mog ljubljenog i bedastog bratića koji zaspama mi čitav zid pa onda da nađem ono kaj me zanima :-)). Nećeš više, gnjavi neku drugu, znam te otkada sam se rodila :-)).

Sve u svemu ... :-))
Navukoh se ... :-))
Prstićima na Fejs ... :-))


Post je objavljen 24.04.2012. u 20:11 sati.