Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Zabrana međunarodne desničarske konferencije

Photobucket

NOVA HRVATSKA DESNICA
Zabrana međunarodne desničarske konferencije
Priopćenje za općila

Posljednjih dana imali smo prigode pratiti čak i u novokomponiranoj minijugoslaviji lažnog imena „Hrvatska“ još neviđeno orgijanje antifašističke histerije i ludovanje neopartizanskih paničara. Zagrebački marionetski liberal-demokratski režim odlučio se „obraniti“ milu nam demokraciju od navale nepreglednih „fašističkih“ hordi – fašistoidnom represijom, preventivnom zabranom međunarodnog desničarskog skupa u Zagrebu. Na taj način vladajući diletanti učinili su nam golemu uslugu, jer je za doduše neodržano vijećanje, te za postojanje Nacionalističke Internacionale (u nastanku) saznao cijeli hrvatski narod, ili, kako ga zovu vladajući, „građanke i građani Hrvatske“.
Još veća zahvalnost pripada opskurnoj šačici anarhokomunista iz „Crvene akcije“, koja je zaslužna za prvi poticaj: tek nakon njezinih međumrežnih ispada, naime, sjetili su se pravovjerni profesionalni antifašisti poput Josipovića i ministara, antifa-udruga, židova te anketiranih prolaznika-analfabeta (nazvanih „javnost“ i „glas javnosti“) da valja zazvoniti na uzbunu, eda bismo spasili dijelove hrvatskoga područja što su ih mladi desničari iz europskih zemalja kanili ponijeti sa sobom kao suvenir iz Hrvatske.
I time su nam danima probijali uši oni isti, koji su kompletno sveto tlo Hrvatske Nacije i Države, njezin identitet i njezin suverenitet i njezina nacionalna bogatstva, na pladnju u nepovrat servirali novim gazdama iz takozvane „europske unije“. Ti isti svaki čas srdačno i bratski ugoste nekoga političara iz susjedne Srbije, iz koje nam i nadalje prijeti daleko najopasnija ugrozba hrvatskoga teritorijalnog integriteta. I još su nadodali da bi desni skup potpore našim generalima samo naštetio, ti isti koji su nas usrećili zločinačkim Haaškim tribunalom, koji su generale lovili i ulovili za račun inozemnog neprijatelja, i čak izrijekom dopustili legalni kazneni progon junačkih osloboditeljskih akcija Bljeska i Oluje. Oni generalima nisu štetili, oni su im donijeli neizmjernu korist!
Nova Hrvatska Desnica pozdravila je poticaj za okupljanje europskih desničara u Zagrebu, jer je od početka i sama djelatno zastupala potrebu uspostave Nacionalističke Internacionale, pa je svojedobno čak ponudila i gostoprimstvo predstavnicima euro-desnice kada im je zabranjen skup u Trstu. Pozdravljamo, paradoksalno, i ovakav ishod, jer je znatno doprinio ugledu hrvatskih nacionalista, a ubogu antifašističku kliku na vlasti – koja nije kadra držati se čak niti načela vlastite „demokracije“, i o ničemu nije sposobna odlučivati, ali revno vježba strogoću kada joj kojekakve crvene akcije i europske unije zapovijede progon desnice – razgolitio je dokraja. Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka (Zidić, Goldstein, Josipović, Milanović, Mesić, hijena, štakor, žohar...) pokaže svoj trag!
Borba se nastavlja – Za Dom Spremni!
Mladen Schwartz, Predsjednik


Post je objavljen 24.04.2012. u 17:02 sati.